Hol vannak a normális ellenzéki vezetők? Miért csak ilyen idióták jutottak nekünk, mint Hadházy, Varjú, Kunhalmi, Vadai, meg a skin head vezér?
Az ellenzéki oldalon nagyon sokan nem mennek el szavazni, mert egyetlen párt sem mondja azt amivel azonosulni tudnának. Szintén sokan vannak akik csak azért teszik le a voksukat a jelenlegi pártok mellett mert nincs jobb és tőlük várják a csodát.
Két egyszerű üzenet és egy karizmatikus vezető. Ennyi kellene.
A fidesz is két üzenettel duzzasztotta fel a szavazótáborát olyan szintre amivel választást nyer. Nem kell migráns, vesszen Soros.
Normális ember nem száll szembe a fideszgépezettel. Németh Miklós meg Bajnai normális volt, mind a kettő elmenekült.
Még ha sikerülne is a fideszt legyőzni valami csoda folytán, nem hagynák, hogy normális kormányzás legyen.
DE NE LEGYEN IGAZAM!!!
Mert az összes nagystílű maffiavezér, opportunista kártyakeverő, Trónok harca kaliberű politikai játékos már rég a Fideszben játszik.
Az ellenzéknek meg marad ami marad. Vagy olyanok, akik erkölcsileg nem jobbak, csak sokkalta bénábbak (Gyurcsány), vagy karizmátlan, könyvtárból előrángatott szemüveges politikai idealisták (Karácsony).
Hadházy, Szél szerintem normálisak. Karácsony is, csak ő nekem túl baloldali.
Ha a kormányoldalt nézzük, ők normálisak?
Kósa? Semjén? Kábé csak Vargát és Tarlóst tudnám kiemelni, mint értelmesebb arcokat.
Ha azt gondolod, hogy itt nincs minden ember minndenkinek lekötelezve (pártól függetlenül) akkor naiv vagy. És ezt személyes példából mondom, mert bár undorodom és minden eszközömmel a mostani kormány ellen vagyok, de a fentebb felsoroltak egyike személyesen gondoskodott arról, hogy kicsinálja (ki is csinálta) a családomat, mert tudott a piszkos ügyei(ügyeik)ről (kisz vagyon).
És ezt az embert töbször is láttam mostanában együtt nevetgélni Viktorral, amiből az az erős gyanúm, hogy ,indent szépen felosztottak már igen rég, nekünk meg megy az "oszd meg, és uralkodj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!