Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP és DK tényleg szívén...

Az MSZP és DK tényleg szívén viseli az ország sorsát, és ha bebizonyosodna, hogy a Fidesznek miattuk lesz megint 2/3-a, akkor az ország érdekében odébb állnának csendben? Esetleg az ellenzéki szavazók elkergetnék őket?

Figyelt kérdés
2018. dec. 22. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:57

Mi van? Lemondott a milliós fizetésről az összes Mszp és DK???? Mert erről nem hallottam.. Vagyis ők nem szavazták meg, és 47 ezer forintból élnek??

2018. dec. 22. 16:20
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Igen, lemondtak a fizetési többletről és azt alapítványoknak utalják.

[link]

Tudod nem baj, ha buta vagy, de azért nem kéne ezzel ennyire dicsekedned.

Egyébként Bajnai 1 forintért vállalta anno a miniszterelnökséget, Gyurcsány még 1 forintot sem kért. Lehet őket támadni, de Orbán lelkesen felveszi a fizetését, sőt elég sokat is emelt rajta.

2018. dec. 22. 16:24
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Az ellenzéki szavazók pl. én bizonyosan egyre jobban szimpatizálnak az MSZP-vel meg a DK-val! Tudod miért? Mert azt csinálják, amire beszavazták őket. Nem azt mit a jobbikosok, LMP-sek, akik egymást zárogatják ki a pártból.
2018. dec. 22. 16:28
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

Amikor kormányon volt a drága MSZP (és a DK), akkor meg rohadtul nem csináltak semmit, amit egy kormánynak kellene. Most, hogy ellenzékbe kerültek, sem azt csinálják, ami egy ellenzéki párttól elvárható lenne. Helyette színészkednek a köztévénél. Ha épp a parlamentben vannak, akkor asszisztálnak a látszatországgyűléshez. Köszönjük meg a harmadik 2/3-adot is a kedves MSZP-DK formációnak!

2018. dec. 22. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"Köszönjük meg a harmadik 2/3-adot is a kedves MSZP-DK formációnak!"

Még mindig a győzteskompenzációnak köszönd! :D

2018. dec. 22. 16:37
 16/21 anonim ***** válasza:
38%

"Egyébként Bajnai 1 forintért vállalta anno a miniszterelnökséget, Gyurcsány még 1 forintot sem kért."

Nem a képviselők fizetésébe rokkan bele az ország, hanem abba, amit mellette mutyiznak. Inkább a mutyiról mondanának le a fizetésért cserében!!!

Az MSZP/DK már bizonyított mutyi ügyben (akárcsak a Fidesz). Ideje eltakarodnia a tolvajbandának!!!

2018. dec. 22. 16:41
 17/21 anonim ***** válasza:
41%

14! Éppen ellenkezőleg az MSZP és a DK legalább megpróbál ellenzéki pártként viselkedni, meg képviselni a szavazóit, sajnos engem nem, mert az LMP-re szavaztam, és mit kaptunk, na mit kaptunk? Azt, hogy a fél LMP vezetés kizárja egymást a pártból egy Robirobirobit meg ilyen kamu baromságokat, hogy ki is ült a repülőn és mindezt Ungár Petya vezetésével. Bocsi mi nem erre szavaztunk, ahogy a jobbikosok is egy Vona Gábor vezette jobbikot támogattak, nem egy olyat, amit már harmadik vonalbeli jöttmentek vezetnek céltalanul.

Egy a lényeg az MSZP, DK legalább nem árulta el a szavazóit és sokkal több, mint amit én például az LMP-től kaptam.

2018. dec. 22. 16:49
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Én a választásokkor a DK-ra szavaztam, mert féltem, hogy kiesnének az országgyűlésből, és akkor nem tartanák hatalmon a Fideszt. Szerencsére nem estek ki. Az, hogy a Fidesz 2/3-ot kapott, kellemes meglepetés volt számomra is, jól végzi a dolgát az MSZP és a DK! :)
2018. dec. 22. 17:28
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nem a képviselők fizetésébe rokkan bele az ország, hanem abba, amit mellette mutyiznak. Inkább a mutyiról mondanának le a fizetésért cserében!!!"

Nem állítottam az ellenkezőjét sosem. Egyszerűen arra a feltevésre válaszoltam, amelyiket megjelöltem hozzászólásomban.

Egyébként minden kormányban van mutyi. Valószínűleg még nem volt kormány a földön, melybe ne lett volna mutyi. Gondolom ezen a tendencián se az LMP, se a Jobbik, se a Momentum nem változtatna. Bizonyára ők sem égből alászállt jó angyalok, se nem szentek társasága. Inkább a mértékkel van probléma. Míg az MSZP idején nokiás dobozt emlegettek 15 millióval, most Mészárosnak 300 milliárdos vagyona van közpénzből. Próbáld meg kiszámolni, hogy hány nagyságrend különbség, ha megy.

2018. dec. 22. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:

"most Mészárosnak 300 milliárdos vagyona van közpénzből"

Jó, de azon osztozkodnia kell majd Orbánék egész családjával meg jó pár egyéb fideszessel. Az MSZP/SZDSZ tevékenysége alatt viszont csak pár lúzer bukott be, a többiek ugyanúgy "legális" úton nyúlták a milliárdokat, mint Mészárosék.

Csak becsülgetni tudjuk, hogy mekkora összegeket nyúlhatnak le a kedves "képviselőink", de a Fidesz legalább ad a látszatra és megfelelően kozmetikázza a számokat!

2018. dec. 22. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!