Mit tehetnék? Nem akarok 400 órát túlórázni! Sem pénzért, sem ingyen!
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 20:04
11/15 anonim válasza:
Haha jò vicc Ausztriaban èppen pàr hònapja vezettèk be a 12 òràs munkanapot... Ott is lett belőle a ballibsik altal kreàlt tüntetèssorozat...
12/15 anonim válasza:
# 7/11 Időpont ma 20:56
Néhány hiányszakmában tényleg így van. Máshol meg elvárják hogy a hiányzó 2 ember helyett is dolgozz...
14/15 anonim válasza:
Én 6 éve Írországban dolgozom autószerelőként, sikerült vennem egy lakást, úgy, hogy nem szárazkenyeret ettünk. Állampolgár vagyok, és nem kell szűkölködnöm.
Otthon ez csak ábránd, a törpétekkel...
15/15 anonim válasza:
Az a baj, azert tudják megcsinálni ezt, mert a Magyar birka és beszari! Nálam a cégnél is bevezettek szankciókat Én voltam az egyetlen egy,aki nem csinált semmilyen plussz munkát és nem rúgtak ki, de az összes kollégám a szerencsetlenek mind elvégeztés,mert fostak!
Aki beszari,meg is érdemli!
Ha senki nem végezné el a túlórát semmit nem tudna tenni a kormány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!