Ps plus előfizetés megéri az ingyen játékok miatt, ha online nem annyira akarok játszani? Valaki fizetett így elő, megérte?
De akkor élmény volt velük játszani, szóval gondolom nem kidobott pénz mert hosszú órákra lekötött, és ha megvetted volna őket lehet már akkor se játszanál velük mert már meguntad volna, nem csak az előfizu hiánya miatt.
Most még nem veszem meg, de szemezek vele erősen, alzanal korrekt az a 15 ezres ár, szerintem idén is emel majd a sony nyáron, pofátlanság. 21 tippelek majd a store-be és 18 alzanal utana, jó sok...
Én Xboxot használok, de lényegében ott is ugyanúgy működik. Nem nagyon használom multira.
13-ért vettem 1 évre, és nagyon megérte. Havi 2 Xbox One, és 2 360 játékot kapok, amikből a 360-as játékok megmaradnak a Gold lejárta után is. A PS Plus egyébként plusz leárazásokat is ad, arra is nagyon jó, ha pl. sok digitális játékot vásárolsz, olcsóbb lehet. Én pl. a Live Gold leárazásain belül már spóroltam legalább annyit, amennyibe került maga a Gold.
Hébe-hóba multizok is, és jó érzés, hogy ha esetleg kedvet kapok valamihez, akkor egyből tolthatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!