Csak szerintem gyönyörű nő Demeter Márta?
Figyelt kérdés
Már csak ezért rájuk fogok szavazni, hogy legyen egy ilyen szépség a parlamentben!2018. dec. 20. 18:03
22/34 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű nő és okos is. A magasságát nem tudjátok véletlenül? Felvételről elég magasnak látszik? Olyan 175cm körül?
23/34 anonim válasza:
Nekem Dúró jobban bejön küllemre.
24/34 anonim válasza:
az a baj őt tuti megdúrták már torosszkaiék
25/34 anonim válasza:
Gyönyörűnek nem mondanám, de eléggé csinos és szemrevaló.
Nekem kissé férfias a megjelenése, amúgy szeretem azt a típust, amibe tartozik, csak lehetne nőiesebb.
27/34 anonim válasza:
#23 A kissé férfias alatt mit értesz? Én pont kimondottan az ilyen erőt sugárzó, határozottabb megjelenésű nőket kedvelem, az amolyan törékenyebbeket kevésbé, de ez ízlés dolga.:)
28/34 anonim válasza:
# 26/26 Időpont ma 19:20
Ezzel nem vitatkozom :D.
29/34 anonim válasza:
Valóban szemrevaló hölgy. Viszont nekem az ukrán miniszterelnök szexy Julija Volodimirivna Timosenko. ukránul: Юлія Володимирівна Тимошенко.
Bár már 58 éves, de még mindig látszik milyen bomba-nő volt egykor.
30/34 anonim válasza:
Tényleg elég szép; viszont még a kisugárzása rádob; tehát a vonásai talán még nem a legszebbek; de a kisugárzásával együtt rengeteg , -a legtöbb képen biztosan - tényleg gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!