Miért ilyen vandálok és rendbontók a fideszesek?
Nem akarlak megsérteni, de vagy provokálsz itt bennünket, vagy szánalmasan buta vagy.:(
Milyen választ lehet erre a kérdésre adni, úgy mégis?
egyrészről nem azok.
másrészről meg a németek többsége sem volt náci, meg mind ismert rendes, jóravaló zsidót, csak éppen ettől függetlenül jól elgázosították őket.
Mindaddig amíg a vezetők nem állnak ki a nagy nyilvánosság elé és nem határolódnak el azoktól, akik gyújtogatnak, kődobálnak, addig nincs értelme különbséget tenni.
Nem is értem, miképp van pofájuk bármit is kikérni maguknak, miközben a hírtévén meg lemegy egy tudósítás, ami szerint a nemzeti ünnep alkalmából csőbombát gyártó úriember valójában csak vicces kedvű illető és különben is olyan keverék volt a töltet, ami csak maximum pukkant volna egyet. Mintha attól, hogy a faszi béna, a tény, hogy valaki acélcsőbe robbanó elegyet tölt és időzítőt köt rá, már nem is volna érdekes...
A magam részéről, noha tudom, hogy ez így nem igaz, maximálisan helytállónak tartom ezt az általánosítást. Mert ha ők nem érzik szükségesnek az elhatárolódás, akkor én minek vacakoljak vele?
Figyelj: mutass egy olyat a történelemben, amikor a nép az éppen hatalmon lévő párt/uralkodó/rendszer nevét és eszméit skandálva tört-zúzott. Ugye, hogy nehéz? Azért a fidesz nevében teszik,a mit tesznek, mert most ezzel lehet a legjobban lázítani.
Ha most történne egy hihetetlen csoda, és egyik pillanatról a másikra megváltozna az itthoni helyzet (mint a mesékben, amikor kívánnak az aranyhaltól) a nép, az istenadta nép ugyanúgy kivonulna, és ugyanezt csinálná a másik párt nevében "csak" mert a másik lenne hatalmon.
És az egészben az a legjobb poén,az hogy még a vacsorámban is le merném fogadni, hogy a rendbontók nagy része ugyanaz lenne, mint most. Mert nekik csak ok kell, tökmindegy ki van hatalmon. (szerintem azt se tudják, hogy mit akar az egyik párt, és mi a programja a másiknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!