Akik szerint a Fidesz nem demokrata, alá is tudnák támasztani ezt?
"Demokráciákban nem szokás a Duce kertjébe stadiont építeni közpénzből, mert Őfelsége szereti a focit.Demokráciákban nem szokás a Duce kertjébe stadiont építeni közpénzből, mert Őfelsége szereti a focit."
Pedig Ceausescu pont ezt csinálta, akkor szerinted ő se volt demokrata?
"Morognak a lipcsik, hogy nem demokrácia, de majd eltapossuk őket és megmutassuk nekik, hogy igenis az!"
Ez ugye ironikus akart lenni? Demokráciában nem tapossuk el a másképp gondolkodókat.
"Kedves baloldaliak, még mindig nem lett alátámasztva...(????)"
Én nem vagyok semilyen oldali, de ha szerinted az a demokrácia, hogy egy pohos törpe hazaviszi a pereputtyának az ország összes bevételét, és különféle infantilis elmebetegségekre költi a költségvetés maradékát(kisvasút, 20 centis kilátók, stadionok, focisták). Ha szerinted az demokrácia, hogy bujkál, ovodákba menekül a riporterek elől és nem ad egy épkézláb választ semmire, a törvénykezéskor pedig egyedül dönti el mit fog elkövetni és kuss mindenkinek, akkor sztem kezeltesd magad sürgősen, a törpéd meg menjen az anyjába!
Üdv: Jenő Dublinból
Nem hiszem, hogy ne lenne nyilvánvaló és alá kéne támasztani, meg amúgy is sokszor le lett írva. De tessék, itt van mégegyszer a nagyja, és akkkor még sok egyéb dolgot meg se említek:
1) A főügyész fideszes.
2) A köztársasági elnök fideszes.
3) a bírói hatalmat részben épp most vonták be a kormány felügyelete alá, a másik részénél eleve már az ő kinevezettjeik vannak
4) Legyalulták a teljes médiapiacot, az államtól függetlenek lassan képtlenek lesznek megélni mellettük.
Tehát a 3+1 hagyományosan hatalmi ágnak tartott terület mindegyikében a Fidesz uralkodik. Persze ez még nem feltétlenül kirívó dolog, csak jobb helyeken nem a párt az első, hanem a feladatkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!