Mi van a tüntetésekkel, ennyire kevés volt a "lőpor", és Hadházi, Kunhalmi, Vadai, Varjú, Szél, Újhelyi meg a többiek már nem akarják beolvasni a "pontjaikat"? Elmúlt a műbalhé varázsa?
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 09:13
21/32 mindentudó99 válasza:
Be mentek a tv-be erőszakkal. Be olvasták a követelést? Nem. Mit kellene tenni ? Felgyújtaniuk a tv-t? Majd lessz sztrájk a szakszervezetektől stb. Ezek a balosok csak próbálnak politikai hasznot húzni a tüntetésekből. Nincs ezzel baj de nem rájuk kell koncentrálni. Itt a szalszervezetek azok akik bármi érdemit is tehetnek. Nekem se tetszik a törvény. Se a sok túlóra se az hogy hár év után fizessék ki.
22/32 A kérdező kommentje:
21#- es... Ne haragudj de attól tartok, hogy te nem olvastad el ezt a törvénymódosítást... Szerintem a szakszervezetek részéről nem várható komoly ellenállás, de majd meglátjuk, lehet hogy neked lesz igazad...
2018. dec. 20. 10:17
23/32 anonim válasza:
"De biztos munkásőr voltál, vagy kiváló úttörő, vagy MSZMP-s?"
Úgy tűnik, hogy ezek leginkább te vagy, drága SzDG.
24/32 anonim válasza:
Helyette beolvasta egy mszp-s az echo tévében. Gondolom erről nem számolt be az a rettenetes módon kiegyensúlyozott közmédia. Be akarják olvasni, de van ennél fontosabb dolguk is: azóta a Párbeszéd elvitte erőszakmentesen, de még azóta se sikerült berakni a műsorba. Ez az eset megmutatta, hogy mennyire gáz a helyzet. Nem csak a kormány részéről, hanem az emberek fejében van nagy baj.
25/32 anonim válasza:
"Az ellenségem ellensége a barátom"
Szóval igen, kimegyek akkor is, ha a soros, akkor is, ha a jobbik szervez tüntikélést.
Nem én támogattom az ő céljaikat, hanem ők az enyémet.
26/32 A kérdező kommentje:
23#- as....
Nem el kell keserítselek, 1989-ben lettem Fidesz tag, voltam helyi szervezet elnöke is, aztán 1992- ben abbahagytam a politizálást, de azóta is Fidesz szavazó vagyok...
2018. dec. 20. 10:30
27/32 A kérdező kommentje:
25#- ös. Ne legyél szerintem annyira biztos benne, hogy ők támogatják a te céljaidat! Hanem fel akarnak használni arra, hogy te támogasd az ő céljaikat...🤔
2018. dec. 20. 10:32
28/32 anonim válasza:
Bírom amikor egy fideszes komcsizik, amikor a fél pártotok kiszes meg besúgó férgekből áll ki 😃
29/32 A kérdező kommentje:
28#... Ó jaj ez most szíven ütött😁 Szerinted a többi párt prominens képviselői nem abból tevődnek ki, szinte 100% ig?? "Tetszettek volna forradalmat csinálni..." mondta Antall József, és valószínűleg igaza volt...
2018. dec. 20. 10:43
30/32 mindentudó99 válasza:
Nem kell olvasni a törvényt most is ez van. Csak kevesebb kötelező túlórával és munkaidőkerettel. Ezután majd három év után fizetnek ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!