Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van a tüntetésekkel,...

Mi van a tüntetésekkel, ennyire kevés volt a "lőpor", és Hadházi, Kunhalmi, Vadai, Varjú, Szél, Újhelyi meg a többiek már nem akarják beolvasni a "pontjaikat"? Elmúlt a műbalhé varázsa?

Figyelt kérdés

2018. dec. 20. 09:13
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
8#- as... Sok igazság van abban amit írtál...
2018. dec. 20. 09:41
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Mi van, SzDG? Csak nem Nemzet-ellenségnek tetszik lenni?
2018. dec. 20. 09:44
 13/32 mindentudó99 ***** válasza:
47%
Orbánbérenc. Olyan lehet mint megboldogult nagymamám. Bekeretezett Orbán kép volt az aztalán. De hát ő már kissé szenilis volt öregségére így érthető. A kérdezőnek vajon mi a mentsége?
2018. dec. 20. 09:50
 14/32 anonim ***** válasza:
80%

[link]

!!!

2018. dec. 20. 09:58
 15/32 A kérdező kommentje:
13#-as nem vagyok Orbán bérenc, ( látod bez a baj veled🤔),én normális Fidesz szavazó vagyok, csak arra számítottam, hogy miután Hadházyékat kirakták a MTVA- ból szerveznek majd egy "nagy" tüntetést. Vagy azt már nem vállalják fel? Miért?
2018. dec. 20. 09:58
 16/32 anonim ***** válasza:
28%

# 13

Nagymamádnak sincs mentsége!

Abban az időben születtet mikor Adolf Hitler és Dzsugás Vili képeket muszáj volt kirakni?

Akkor szolgálnak született és nem nőtt ki belőle! Az ilyen személyek miatt tartunk ott, hogy “mindenki” “elégedett” mindennel...

2018. dec. 20. 09:59
 17/32 anonim ***** válasza:
32%
Hideg van, de jön még kutyára dér, a tüntetéshez jó idő és akkor majd többen is kimegyünk.
2018. dec. 20. 10:01
 18/32 A kérdező kommentje:

"Akkor szolgálnak született és nem nőtt ki belőle! Az ilyen személyek miatt tartunk ott, hogy “mindenki” “elégedett” mindennel..."

Szerintem meg azért tartunk itt, mert te meg mindennel, mindig elégedetlen vagy...

2018. dec. 20. 10:03
 19/32 A kérdező kommentje:
"Hideg van, de jön még kutyára dér, a tüntetéshez jó idő és akkor majd többen is kimegyünk." És spontán szeretnétek önszerveződni, vagy az ilyen műbalhézó bukott, " álellenzéki", hiteltelen politikusok csettintésére vártok majd?
2018. dec. 20. 10:05
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

“Szerintem meg azért tartunk itt, mert te meg mindennel, mindig elégedetlen vagy...”

Nem, csak nem akarok mindehhez jópofát vágni!

Lásd, válaszom egy másik kérdésnél:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__96..

2018. dec. 20. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!