Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek szerint miért...

A fideszesek szerint miért normális ha a fideszesek nem hallgatják meg az ellenzékieket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A fideszesek: nem mentek el, nem szavazták meg, levették a napirendi pontról az adott témákat. Persze ez "csak" a nemzetbiztonsági ülés, a parlamentben ennél sokkal jobban dolgoznak: "nem hallottam", "boldog karácsonyt", nem válaszolnak, nem adnak szót vagy esetleg keresnek valami indokot amivel elvehetik a szót az ellenzéki képviselőktől.

És a baj az, hogy ez a fideszesek szerint normális, majd tesznek olyan megjegyzéseket hogy az ellenzéknek "dolgozni kellene, nem pedig a kormányt bírálni", meg hogy "az ellenzéknek is javaslatokat kellene tenni, nem csak a kormányt akadályozni", miközben a kormány vita nélkül leszavazza az összes ellenzéki javaslatot ( akár 3000 különböző javaslatot összevonva egy szavazással is... ).

De ez miért normális a fideszesek szerint?

2018. dec. 18. 13:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
90%
Én a Fideszre szavaztam de nem tetszik, hogy nem hallgatják meg az ellenzékieket.
2018. dec. 18. 15:22
 22/22 anonim ***** válasza:
90%
Súlyos dolog, főleg, hogy a szavazók nagyobbik részét ők képviselik és nem a Fidesz!!! Ez diktatúrákra jellemző hozzáállás.
2018. dec. 18. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.