Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliak a 2006-os...

A baloldaliak a 2006-os tüntetések idején miért nem alkalmazták a jobboldal jelenlegi stratégiáját?

Figyelt kérdés

Azaz, hogy kiröhögik a tüntetőket. Úgyis Orbán fog nyerni 2022-ben is. Sorban gyártják a meméket neten.

[link]

2018. dec. 18. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
A szociáldemokrata ideológiára annyira nem vevők a magyarok, mint a fasisztára. Ez a helyzet.
2018. dec. 18. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Minden akció reakciót szül, a reakció meg szellemi szint függvénye.
2018. dec. 18. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Naaaa! Azért van ám még elég mennyiségben a kormánypárttal kapcsolatban is! :)))

[link]

[link]

[link]

Ezért szeretem én a Coub-ot! :))

2018. dec. 18. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Te sem léptél még úgy, hogy kiment a térded, igaz? Én egyszer előadtam hasonlót, csak lépcsőn lefelé. Elég szar volt.
2018. dec. 18. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Mert az a helyzet, hogy már akkor sem volt semmi józan eszük, azóta meg még csak még hülyébbek lettek...
2018. dec. 18. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
29%

Mert a jelenlegi tüntetők legagresszívabbja nekirohan egy ajtónak és megdob egy üveggel egy rendőrt ( majd a rendőrök kiszedik a tömegből, a tömeg meg hagyja hiszen tudják hogy a rendbontók csak bajt hoznak rájuk ), addig 2006-ban a tüntetők autókat, épületeket törtek össze, macskakővel, üveggel, kukával dobálta a rendőröket, ha valakit kiszedtek a tömegből nekirontottak a rendőröknek, kukákat és autókat gyújtottak fel, majd szó szerint megostromolták az MTV székházat.

A kettőt nem lehet összehasonlítani, ez tüntetés néhány provokátorral, az egy agresszív csürhe volt.

2018. dec. 18. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Mert úgy gondolták inkább megverik őket, meg kilövetik a szemüket
2018. dec. 18. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem alkalmazhatták. Időutazás híján 2006-ban nem tudhatták, mi lesz a jobboldal stratégiája 2018-ban.
2018. dec. 18. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!