Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok milyen bátrak,...

Mit szóltok milyen bátrak, rátermettek, szenvedélyesek az ellenzéki politikusasszonyaink? Ilyenek nincsenek a Fideszben!

Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szoval a bajer zsoti volt
2018. dec. 17. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:

# 11

Gyopáros Alpár mondta, na!

2018. dec. 17. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Na de viccen kívül ezért zavarná el az MSZP-t!

[link]

Meg a “milyen nagy szám lenne ha lefeküdnénk a földre tarkítja tett kézzel” Na erre is rá lehet keresni...

Aztán szinten Ági miatt a második napi tüntetésen mikor kiragadták a momentumos csajt a tüntetők közül a pirotechnikai eszköz miatt a rendőrök, majd fújjkáltak egy kis könnygázt köré, hogy eltudják venni a tüntetőktől akkor Ági gyorsan ment utána az igazolványával, hogy ő is parlamenti képviselő, csak ő otthon hagyta.

Na ezt az Index előközvetítésnek simán eltudta mondani... Amint jött az ATV kamera, két perccel utána már fuldoklott két szót nem tudott elmondani... Tudu-rudi-tudu...

Ezért nevetséges és ezért vetnek rossz fényt a tüntetésre...

Emiatt lehet lepontozni nem érdekel! :)))

2018. dec. 17. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt kifeljetettem, hogy mikor kérdezte az ATV-s Ágit, hogy mit mondanak a hangos bemondóba a rendőrök, hogy hagyják el a teret? Erre Ági folyamatosan igen-igen minden áron le akarják nyomni a tüntetést...

Holott annyit mondtak folyamatosan, hogy ne dobálják a rendőröket, mert bűncselekmény!

Én ott voltam röfik! Követtem az eseményeket és a hölgyet is az nap! :P

Ha nem hisztek nekem nézzetek vissza az az napi Index lájvot meg az ATV-s nyilatkozatát Áginak! :)))

2018. dec. 17. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!