Mit szóltok milyen bátrak, rátermettek, szenvedélyesek az ellenzéki politikusasszonyaink? Ilyenek nincsenek a Fideszben!
# 11
Gyopáros Alpár mondta, na!
Na de viccen kívül ezért zavarná el az MSZP-t!
Meg a “milyen nagy szám lenne ha lefeküdnénk a földre tarkítja tett kézzel” Na erre is rá lehet keresni...
Aztán szinten Ági miatt a második napi tüntetésen mikor kiragadták a momentumos csajt a tüntetők közül a pirotechnikai eszköz miatt a rendőrök, majd fújjkáltak egy kis könnygázt köré, hogy eltudják venni a tüntetőktől akkor Ági gyorsan ment utána az igazolványával, hogy ő is parlamenti képviselő, csak ő otthon hagyta.
Na ezt az Index előközvetítésnek simán eltudta mondani... Amint jött az ATV kamera, két perccel utána már fuldoklott két szót nem tudott elmondani... Tudu-rudi-tudu...
Ezért nevetséges és ezért vetnek rossz fényt a tüntetésre...
Emiatt lehet lepontozni nem érdekel! :)))
Azt kifeljetettem, hogy mikor kérdezte az ATV-s Ágit, hogy mit mondanak a hangos bemondóba a rendőrök, hogy hagyják el a teret? Erre Ági folyamatosan igen-igen minden áron le akarják nyomni a tüntetést...
Holott annyit mondtak folyamatosan, hogy ne dobálják a rendőröket, mert bűncselekmény!
Én ott voltam röfik! Követtem az eseményeket és a hölgyet is az nap! :P
Ha nem hisztek nekem nézzetek vissza az az napi Index lájvot meg az ATV-s nyilatkozatát Áginak! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!