Én nem értem, ezek a fideszesek nem félnek egyáltalán? Mostmár olyan embereknék is kiverték a biztosítékot, akik eddig elnéztek mindent, ráadásul egyre többnél, és ők meg csak öntik az olajat a tűzre?
Őszintén szólva, szerintem ezek valami párhuzamos valóságban élnek.
Már maga a tény, hogy 2010-ben belekezdtek egy olyan rendszer kiépítésébe, ami Magyarországot 1945 előttre szándékozik visszarepíteni, már önmagában jelzi, hogy valami nagyon nincs rendben az elméjükben.
Kitől féljenek?
Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Karácsony Gergely, Fekete-Győr András?
Ezek annyira veszélyesek a Fideszre, hogy kb. már annak is örülnek ha sikerül bekanalazniuk a reggeli bébipempőjüket! Aztán nagy nehezen kimennek az utcára, és összehoznak valami semmitmondó nyilatkozatot.
,,Aztán nagy nehezen kimennek az utcára, és összehoznak valami semmitmondó nyilatkozatot."
Ők legalább maguktól össze tudnak hozni egyet. :D
"Egy előrehozott vàlasztást is simàn megnyerne a fidesz"
"Kitől féljenek?"
Az rendben van, hogy megnyerte, de nagyjából az ország fele (mármint akik szavaztak) szavazott rájuk, és sokan nem elvből, csak a kisebbik rosszat választva, viszont a másik fele az országnak meg egyenesen utálja őket. A szavazáson a fidesz fele tudott összezárni úgymond a választási rendszer miatt, de a tüntetéseken a másik fele fog összezárni, mert egymás mellett ellenük tüntetnek és egyre inkább mérges ez a fel az országnak, és egyre többen meg menne el politikai okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!