Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan van még olyan fidesze...

Komolyan van még olyan fideszes aki ezt a sorosozást elhiszi?

Figyelt kérdés
Szerintem ez volt az a pont ami már egyszerűen a vicc kategória hogy ezt a tüntetést is a Soros támogatja és ő szervezte ez már szerintem olyan abszurd hogy aki ezt elhiszi annak komoly értelmi gondjai vannak...
2018. dec. 16. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha pedig Bajkai oszt kaját még leszavazni is képesek a gyk-n.
2018. dec. 16. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:

#9: Szinte hallani, hogy csikorognak a fogaskerekek a fejében, mikor beszélni próbál.:D

Róla egyébként elhiszem, hogy el is hiszi amit mond, nem csak kötelességből hazudik össze-vissza.

2018. dec. 16. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:
47%

"Az agyrák benned már éhen halt"

Cigány vagy?

2018. dec. 16. 23:22
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

#13: Persze, hogy az vagyok. Mindenki cigány, aki a agyrák szót használja. Nyilvánvaló.

A józan ész nevű dolgon elgondolkodtál-e már?

2018. dec. 16. 23:49
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ide nagy ész, intelligens ember már a FIDESZ sorosozása előtt tisztába volt a világ dolgaival. Nem Soros az egyetlen ember, aki spekulál, de ő egy igen jó összegzés arra, ami maga a baloldal, de egyszerű ember csak egy báb a kezükbe, főleg, akik tüntetni mennek ki. Az ilyenek antiszociális lények, akiknek bulizásból, drogozásból, piálásból áll az életük fogalmuk sincs felső dolgokról. Élettapasztalatuk még annál is kevesebb. Egyáltalán most mi miatt is tüntetnek? Nincs megélhetés? Nincs munkahely? Mondják ezt borral meg iPhone-al a kezükbe miközbe migránsok farkán pörögnek? Nekem van pénzem. Van munkahelyem és családalapítás előtt állok. Amióta FIDESZ van hatalmon, azóta 3x több a fizetésem és megsúgom egyszer sem szavaztam rájuk. Egyszerű józan ész alapján élem az életem.
2018. dec. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!