Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az amerikai magyarok miért...

Az amerikai magyarok miért Fideszesek?

Figyelt kérdés
A legtöbb amerikai magyar, akit ismerek állandóan mondja hogy a Fidesz milyen szuper és hogy nem értik a "hitvány ellenzéket" hogy miért vannak. Persze mikor egy itthon élő magyar elmagyarázza a valóságot, akkor csak hüledeznek és tátva marad a szájuk. A másik kedvenc "típusom" aki szavazni akar külföldről, amiről a véleményem hogy csak az szavazzon aki itt él és együtt kell élnie a döntésének következményeivel. Ilyenkor persze ők vannak megsértődve.
2018. dec. 16. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Takács Zsöt pedig megint hülyeségeket állít."

Aha

Szóval rosszul tudom és az amerikai magyarok mégis fideszesek? Bizonyítanád ezt az állításodat?

Örömmel olvasnám ahogyan bebizonyítod, hogy "hülyeséget állítottam" és az amerikai magyarok mind fideszesek. :)

Várom!

2018. dec. 16. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
És te mikor fogod bizonyítani az állításod, hogy az amerikai magyarok nem fideszesek? :)
2018. dec. 16. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Fideszes és senki akit ismerek itt.

Egy amerikai magyar

2018. dec. 16. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Kik ezek az ismerőseid? Mióta élnek Amerikában?
2018. dec. 16. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Változó 3-5-10eve
2018. dec. 18. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!