Ha túlóratörvény a munkavállalók érdeke, akkor miért nem mertek róla népszavazást tartani?
Őszintén, ha ti vagy az itt jelenlévő 10-15 ember nem beszélne róla naponta generált műbalhéként, akkor a téma már rég a süllyesztőben lenne.
Nyugodtan lehet lepontozni, sőt kérem hogy pontozzatok le mivel ezzel is csak azt bizonyítjátok hogy igazam van.
Pár ezer vergődő neolibsi ember miatt soha nem fognak kiírni népszavazást.
Annyira nincs jelentőségük, hogy beszélni is kár róluk.
Teljesen igazad van...
Azért nem volt szavazás mert nekik ez nagyon fontos és nem akartak veszíteni, illetve ha már elveszítenek egy népszavazást, mégha az sokkal jelentéktelenebb is lenne az már egy jelkép, valamint egy rossz statiaztika.
Van mit felmutatni, rá lehet mondani, hogy gyengültek...
Amúgy szerintem lehet, hogy a sok fidesz nyugger megsuavazná a rabszolgatörvényt úgyis a fiataloknak.
2. Csak szólok: nem balos vagyok, hanem jobbos, de nem szélső. A válasz komolyan érdekel. A vergődésedre és a pszichózisodra senki nem kíváncsi. A lepontozásod csak ezt bizonyítja, nem az igazadat.
Szívesen veszem a fideszes válaszokat is, ha azok nem egy Bayer színvonalú fellengzős propagandistától származnak.
Az 5. jól látja, kibújt a szög a zsákból. Ezt gondoljátok ott fent a dolgozó emberekről? Nektek ők csak számok, senkik? Teljes nyugalommal döntötök a fejük felett? Számunkra ők a szomszéd házban lakók, felebarátaink, rokonaink.
2.
Én sem és rengeteg ember nem ért vele egyet. Tüntetni nem tudnak menni, de szavazni el tudnának, úgyhogy hidd el, nem pár ezer emberről van szó.
#2: "Annyira nincs jelentőségük, hogy beszélni is kár róluk."
Mégis te voltál itt a második hozzászóló. Miért nem hagyod a francba a témát, ha nincs jelentősége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!