Orbán mos akkor ül a fészkében bes*va, hogy megszavazott egy olyan törvényt amit a munkavállalók, a szakszervezetek, de a munkáltatók nagy része is elutasít?
Az az elenyésző számú fiatalember aki hajlandó ebben az országban még munkát vállalni, miért szenvedjen?
Hol ismerkedjen egy fiatal, kivel, mikor nősüljön és miből, mikor 6 -7 napot dolgozik bagóért már most is?
A vállalkozók említést sem érdemelnek mert egy kula mindegyik szinte. Térjen már észhez mindenki!
"A vállalkozók említést sem érdemelnek mert egy kula mindegyik szinte."
Gondolom savanyú a szőlő valamiért.
Tudjuk mit szeretnél legyen minden közös.
Minden vállalkozót deportálni, gazdagok pénzét elvenni.
Jövőre meg éhen döglik mindenki, mert a csórók pénze lesz a következő elvenni szándékozott tétel.
Az Európai Néppárt (EPP) csúcstalálkozóján vesz részt.
Ez nem általa "szabadon választott" program.
6-os te simán hülye vagy?
AZ EU tagjai vagyunk, kötelező részt vennie, mint az összes többinek is. Macron is ott van, pedig nála tényleg komoly a helyzet.
"Gondolom savanyú a szőlő valamiért."
Nem savanyú, csak adózzon már annyit minden vállakozó amennyit egy egyszerű munkás aki nem tud minden lfaszt leírni és elcsalni az adójából még 20 ft-ot se.
"csak adózzon már annyit minden vállakozó amennyit egy egyszerű munkás"
Jól van tehát savanyú a szőlő!
Elmondom, hogy többet adózom vállalkozóként, mert a saját magamnak adott fizetésen kívül (egyszemélyes kft) aminek megfizetem a ugyanúgy a járulékát, adóját stb, még megfizetem a tao-t, ipa-t, áfát, és még egy csomó kutyaszar költséget.
És bocs mindezt képes vagyok kitermelni.
"A vállalkozók említést sem érdemelnek mert egy kula mindegyik szinte."
Ne szidd a kulát ha a trágyára gondolsz, mert a trágya az legalább hasznos a növénytermesztésben, így az emberek számára is. De a jelenlegi magyar vállalkozó csak káros a társadalomra nézve. Például összejátszanak a könyvelőjükkel hogy hány millió Ft adót titkoljanak el az államtól. Ez sima adócsalás, és mindegyik szabadlábon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!