Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te érted mi ellen tüntetsz...

Te érted mi ellen tüntetsz most, vagy csak kapizsgálod mi ez a törvény?

Figyelt kérdés
Az az érzésem kezd lenni,sokan azt se tudják mi ellen tüntetnek,vagy mi a bajuk ezzel.Akik akarnak több túlórát vállalni,innentől megtehetik több órában,ennyi.Amelyik cég eddig is simlis volt,ezek után is az lesz,nem fogod megkapni a túlórád értékét 3 év után se.De tőlem mehet minden nap a tüntetés,mert meleg takaró alatt elnézegetem az élő közvetítést.
2018. dec. 15. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Értem,hogy miért tüntetnek. És elképedek az ilyen embereken, mint amilyen a kérdező is. Tudod majd legközelebb egy olyan törvényt szavaznak meg, ami neked fáj és már nem lesz aki tüntet.
2018. dec. 15. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Legkevésbé se csak erről az egyetlen törvénymódosításról van szó. Már évek óta ez megy, és még folytatódni is fog. Megmutatták, hogy mi az az irányvonal, amit képviselni akarnak. Ez pedig nagyon messze van a magyar nép érdekeitől.

Netán annak kéne örülni, hogy van pár %-os béremelés évente? (kivéve jövőre, ez érdeklődés hiányában elmaradt)

Én kérek elnézést, akkor már mindent meg lehet tenni...

Egész ország tart lefelé a lejtőn. Még épp nem vagyunk utolsók az EU-ban. Ám afelé tartunk. De legalább van szép új magánrepülő.

Tudod, ha azt a bizonyos húrt húzogatják, akkor előbb utóbb elpattan. Ez épp most történt meg. Pedig már jóval korábban kellett volna.

Továbbá ez az emelés leginkább azokat fogja érinteni, akik eddig is a végsőkig le voltak terhelve. Például mentősök, orvosok, tűzoltók, rendőrök... De az egyszerű gyári melósnak se lesz jobb, aki 12 óra után hazaérve alszik, majd mehetnek újra gürcölni.

2018. dec. 15. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Te akit kirughatnak, hallottál már arról hogy munkaerőhiány van ? Vagy élvezed hogy saját magad rabszolgája vagy ?
2018. dec. 15. 13:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a tüntetők ellen,ismétlem,de szerintem mondjuk a Jobbik ugyanezt csinálná ha hatalomra került volna,és most a Jobbik ellen lenne tüntetés.Nem tudok olyan pártot mondani ami annyira szimpi,hogy megbíznék bennük.Az hogy mennyit keresek,nem Orbánt okolom,hanem azt a vezetőséget,ahol dolgozom,mert januártól kicsit emelnek a fizetésünkön,de rajtuk múlott hogy csak 20 ezer ft-tal,pedig minimum 30 ezerrel kellett volna,és ezt ők döntötték el,nem Orbán.Mellettünk lévő cégek sokkal többet emelnek.
2018. dec. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!