Rendőrökhöz lenne egy kèrdésem: Titeket idegesítenek a tüntetők vagy szimpatizáltok velük?
Eh..
Van akit idegesítenek.
Van aki szimpatizál velük.
De szerintem a legtöbben szrnak az egészre, csak a munkájukat végzik. Fideszes vagy "ballipsi" tüntető, egyik kutya, másik eb. Aki csak áll és kiabál, az oké, aki tör-zúz, az nem oké. Ennyire egyszerű.
Ha dolgoztál volna már emberekkel, amúgy nem lenne ilyen kérdésed. A rendőrségre sem meggyőződés alapján választják veszik be az embert. Azért fizetik, hogy rendet tartson. Teljesen mindegy ki randalírozik. Rendet kell tartania, nem hinnie kell egyikben vagy a másikban...
“Ha dolgoztál volna már emberekkel, amúgy nem lenne ilyen kérdésed. A rendőrségre sem meggyőződés alapján választják veszik be az embert. Azért fizetik, hogy rendet tartson. Teljesen mindegy ki randalírozik. Rendet kell tartania, nem hinnie kell egyikben vagy a másikban...”
Én idealista vagyok, valószínűleg nem is lennék alkalmas ilyen munkakörre. Simán visszakérdeznék a főnöktől / parancsnoktól, ha valamit nem értek, vagy valamivel nem értek egyet. El nem tudom képzelni, hogy tud valaki csak úgy “parancsot teljesíteni” vagy hogy miért vonzó ez a pálya, ezekkel a feltételekkel. Amúgy informatikus vagyok, olyan munkakörben, ahol nagyrészt békén hagynak. De ha mégis rendőr lennék, valószínűleg imádkoznék, hogy ne kelljen kimennem tüntetésre.
Mondta ezt valaki a szalag mellől a gyárba vagy németországból 2 cső szerelés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!