Tényleg máris bevezették a túlóratörvényt?
Figyelt kérdés
Vagy csak megszavazták? Nem tudom.2018. dec. 14. 23:29
1/10 anonim válasza:
Visszamenőleg 2010-től. Eddig tartozol 3200 túlórával.
2/10 anonim válasza:
2019. január 1-től lesz hatályos, amennyiben a köztársasági elnök aláírja.
4/10 mindentudó99 válasza:
Ezek képesek visszamenőleges hatájú törvnyeket hozni. Tehát ha két évre visszamenőleg bevezetik akkor szt vasárnsponként kell ledolgozni. Dzombston ugye kötelező túlóra. Ha táppénzre mész azt is le kell majd dolgozni. Azt a gyermekeidre zethelik. Ha nincs pénzben megválthatod.
5/10 anonim válasza:
"2019. január 1-től lesz hatályos, amennyiben a köztársasági elnök aláírja."
Ádert ismerve az "amennyiben" szó felesleges.
6/10 anonim válasza:
Jaja, addig a honatyák elmennek karácsonyra nyaralni.
7/10 anonim válasza:
"2019. január 1-től lesz hatályos, amennyiben a köztársasági elnök aláírja."
Áder? Tuti nem fogja. Ő egy karakán, gerinces államférfi.
8/10 anonim válasza:
#5; #7: Jó, nyilván én se gondoltam komolyan hogy nem írja alá, de elvileg meglenne rá a lehetősége, hogy vagy visszaküldje a parlamentbe újratárgyalásra, vagy az Alkotmánybíróságra küldje normakontrollra.
9/10 anonim válasza:
Ha aláírja, csalódom benne. Persze az előző "hejesíró" köztielnök aláírása nem lepne meg.
Ilyet nem írhat alá a köztielnök, mert szilveszterkor mindig meghallgattam a beszédeit, és hiteltelenné válik azon beszéde, ha ezt aláírja.
10/10 anonim válasza:
#9: Akkor előre szólok: csalódni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!