Ha mi vagyunk az egyik legszegényebb ország az EU-ban akkor hogy lehetséges, hogy hétköznap délelőtt 9-kor 10 percembe került mire találtam szabad parkolóhelyet az Auchan-nál?
Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 20:29
21/25 anonim válasza:
Én ma vásároltam 10 körül Lidlbe. Parkoló dugig azt jelenti, hogy a sok nyugger meg erzsi utalványos, meg cigány segélyes nagycsalád meg elverni a segélyt, nyugdíjt, erzsi utalványt. Ennyi.
22/25 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az általad megadott adatokból nem lehet következtetni arra, hogy a B esemény kizárja az A-t.
23/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, a többiek csak sajnálkoznak. Magyarországon igenis jelentősen javult az életminőség csak divat ennek az ellenkezőjét állítani.
Egész Európában konjunktúra van, Magyarországon is ezért az emberek fizetése nő amit a munkaerőhiány is hajt felfelé. Nálunk is tele vannak a boltok hétköznap délelőtt én már nem csodálkozom ezen.:)
Nem vagyok fideszes, ezek a látható tények.
24/25 anonim válasza:
Én ezt a moslékot nem eszem, és a családomnak sem adnám, de parkolni ott szoktunk. Ezt csak azért írom, hogy teljesen ne üsse már le a guta a legutóbbi hozzászóló idiótát.
25/25 anonim válasza:
Mindig tetszett mikor egy őrjöngő anyuka méltatlankodik a 38 év hitelre vett ignisből, hogy nincs hely leparkolni és moslékkal bevásárolni a családba a rokkantnyugdíj-segály kombóból.:) Normális ember mint a pestist elkerüli ezeket a helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!