Ti már raktároztatok el konzerveket, ivóvizet? Mi lesz ma este?
Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 18:20
1/10 anonim válasza:
Egy dolgot nagy biztonsággal kimerek jelenteni mégpedig azt hogy az nemfog elhangzani a tüntetésen ma este sem hogy azorbán az jóember.
2/10 anonim válasza:
Megjelent a Jurassic world evolutionhöz az új dlc, azzal fogok játszani egész este. Vizem van, a konzervet nem szeretem és nem is enném a szobában, de van meggylevesem.
3/10 anonim válasza:
Igen, raktároztam 100 doboz konzervet a macskámnak.
4/10 Koplárovics Béci válasza:
Van ettől jobb dolgom is, és sajnállak, hogy neked nincs.
5/10 anonim válasza:
Ma este elkezdődik a havazás, bár remélem, hogy idáig csak nem jut el, lejtős helyen lakunk, csúszós időben néha életveszély van (alacsonyan szállnak az öregasszonyok).
6/10 anonim válasza:
Nekem van itthon Polcz termék, illetve 30 tojás és 2 gyűjtő ásványvíz.
Darabig kitart.
7/10 anonim válasza:
Vettem három üveg bort, szerintem be fogok basni.
8/10 anonim válasza:
Én egy kis csipszet készítettem be. Állítólag nem jó a sok kávé.
9/10 anonim válasza:
"Mi lesz ma este?"
Itthon?
Szex az asszonnyal.
Kint?
-Hó, és hideg, de sok helyen már esik.
"Ti már raktároztatok el konzerveket, ivóvizet?"
Konzervet igen, van pár száz db, -vizet?, -minek? -folyik a csapból.
-De jó, hogy mondod, elugrok pár mogyoróscsokiért mert szeretik a gyerekek és az asszony is, legyen hétvégére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!