Tényleg igaz amit mondanak, hogy holnaptól már nem csak a túlóratörvény eltörlését, hanem orbán lemondását is követelik, ez lesz a tüntetés célja?
Orbán soha sem bukik!
Csák Nórisz sem tudná megbuktatni
Pedig azért járt itt Soros megbízásából :D
Felgyült a sok mocsok az orbán mocska, régóta gyülik már de most telt be a pohár. orbánnak csak multja van, jövője már nincs, mondjuk az a mult elég sötét. Orbán annyit hazudot és lopott hogy őt már az isten se tuja tisztára mosni, el kell zavarni a francba. Ahogy a dal is szól "KISZ" ember hát itt a vége"
Nem tudom, nem hallottam ilyesmiről. Persze ettől még lehetséges. De szerinted Orbánt ez érdekelni fogja? Szarik magasról a magyarokra.
Akármit kitalálnak, erőből, dafke is keresztülverik, miközben a pofánkba röhögbek. Ráadásul van pofájuk kállni és azt mondani, a Dk hallgasson és ne kiabáljon a demokráciäért, mert bezzeg akkor gumibotoztak, meg a tömegbe lőttek, a békés(...) tüntetők közé. Na itt tudtam volna pofán ba.s.zni a nyomorult szóvivőjüket. Biztos én vagyok a hülye, de nekem a gyújtogató, rendőröket kővel dobáló szenélyek, nem a békés tüntető benyomásät keltik. Märpedig ilyenek ellen lépett fel a rendőrség 2006-ban. Méghozzá többszöri felszólítás után.
Most meg ötletszerűen, előzetes felszólítás nélkül nyomták tele könnygázzal a tömeget. És akkor a fideszpatkánynak van pofája kiállni és bezzegkétezerhatozni, meg Soros ügynökökről hazudozni, hogy rohadna meg...
Igaz. Az lesz a cél, mert elegünk van hogy folyamatosan nehezíti az életünket, és közben lopnak mi adónkból, EU támogatásból
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!