Valaki lenne szíves megmagyarázni miért vannak még mindig FIDESZ szavazók ilyen állapotok mellett?
Hány új alternatívát akarsz még? Tele van a politikai paletta új alternatívákkal. Mennyi kell még neked?
Nekem a 2. kerületi 30 éves ismerősöm fél a migránsoktól azért.... 😂😂😂😂
Nem gondolom hogy valaha lesz is abban a kerületben, de ő fél. 😁
Média. Közel 500 médiumon(tv,újság,rádió,internetes portálok) szajkózzák folyamatosan, hogy jól teljesítünk.Hogy minden rendben van,hogy növekszik a gdp, hogy többet keresünk,hogy fejlődünk, hogy Németországból menekülnek ide az emberek. Hogy nyugat már elesett, hogy nálunk nincsenek migránsok, hogy mindenki minket irigyel, hogy gyurcsány kormány idején ilyen nem volt stb..
Folyamatosan ez megy, aki kicsit is befolyásolható,azt meg lehet győzni,akkor is, ha a józan ész nem ezt diktálja.
El ne hidd,hogy ők nem érzik az inflációt vagy a magas adókat. Hogy nekik nem kell többet dolgozni,hogy nekik nem vonják meg a cafetériát vagy az ltp utáni támogatást.
A fideszesek is ugyanúgy szívnak, de szerintem fel sem tűnik nekik. Meg bizonyos pont után ciki lenne beismerni, hogy a kormány akiben bíztak és akire voksoltak a szájukba sz-rik.
De főleg a média hibája ez szerintem, teljesen át tudják mosni az ember agyát.
Mielőtt valaki támadna,az ellenzéki médiumok is szeretnek ferdítetni és ők sem függetlenek! Ez tény, de amit a fideszes propaganda művel,az tragédia.
Ahha...2006-ra hogy gondolsz vissza, kedves "fideszes vagyok és az egész családom is az"?
Ha EZ csürhe volt, akkor AZ mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!