A Fidesznek miert volt fontos a rabszolgattorveny megszavazasa?
Figyelt kérdés
Ugy ertem mi hasznuk valik belole? Gondolom nem csak unalombol szavaztak meg...2018. dec. 12. 21:00
21/24 anonim válasza:
Bocs, ha már írta valaki.
Jön egy új, nagy gyár, amelyik aggódik, hogy nem lesz munkaerő, és nem fognak szerelemből túlórázni az emberek. Kitaláltak egy ilyen remek megoldást, így két ember három munkàjat tudja elvégezni. Beledöglik, rámegy a házassága, 50 évesen feldobja a pacskert, de nem érdekes.
Fizet érte egy zsíros összeget, hogy neki ez a törvény kell, hogy ingyen, három évig hitelbe túlóráztathassa az embereket.
Ezért nem hátrál meg a drága miniszter elnök, mert azt a pénzt már felvette, elköltötte, és mégse csinálhat se.gget a szájából. Amúgy is gyanús lenne, ha nem iktatják be, és egy-két multi nagy duzzogva kivonul az országból.
22/24 anonim válasza:
Nevezhetjük a törvényt lex BMW-nek is.
23/24 anonim válasza:
#20: Ez már túl bonyolult gondolat egy fideszes politikusnak. Nagyrészük jogász, így a közgazdaságról kb. fogalmuk sincs, és különben is, amúgysem ők a legélesebb kések a fiókban.
24/24 anonim válasza:
Kedves 13-as. Az, hogy veled hogy baxik ki a munkaadód és eltűröd, a te bajod. Nem szalag mellett dolgozom. Én a törvényről beszélek, nem a hulladék munkahelyeken bevált gyakorlatról. Nekem is volt olyan munkaadóm aki elsőre nem fizetett ki. De a munkaügyi felügy. elintézte, hogy kifizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!