A Fidesznek miert volt fontos a rabszolgattorveny megszavazasa?
Figyelt kérdés
Ugy ertem mi hasznuk valik belole? Gondolom nem csak unalombol szavaztak meg...2018. dec. 12. 21:00
11/24 anonim válasza:
Az hazugság, hogy nem változott semmi. Eddig nem volt 3 éves munkaidőkeret. Az éves max túlórát is feljebb tolták.
Mit kamuztok itt össze-vissza?!
12/24 anonim válasza:
Mert kapitalisták.A kapotalizmus a szegényeket szolgáltatja ki a gazdagokkal szemben
13/24 anonim válasza:
Kamuzik a franc!
Úgy túlóráztam végig a féléletemet, hogy egy fillért nem kaptam érte, sem én, sem a többiek. A "fizetség" az volt, hogy nem vesztettük el a munkahelyünket.
Szabadság nem létezett, legfeljebb évi 5-6 nap és az sem egyben. A maradékot kiírták, mintha szabin lettél volna, az természetesen elveszett. Egyik főnököm szerint, aki el tud menni több napra a munkahelyéről nyaralgatni, az bebizonyítja önmagáról, hogy nincs rá szükség!
Szóval te nekem ne mesélgess, jobban ismerem a munkaadókat mint te, pedig diplomás vagyok, nem egy nyomorult a szalag mellöl!
14/24 anonim válasza:
Hogy mindenki ezzel foglalkozzon, és a különbíróság megszavazása még véletlen se kapjon nagy hangot. :)))))))) Ami sokkal égetőbb probléma. :D
15/24 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy rész a BMW-vel kötött titkos megállapodásnak. Nagy blama lenne, ha vissza kellene vonni.
16/24 anonim válasza:
#13: Akkor fel kellett volna jelentened a munkáltatódat. Attól hogy te ilyen idióta vagy hogy ezt elviseled, még nem kéne tapsolni annak hogy másokat is rá fognak kényszeríteni ezek után.
17/24 anonim válasza:
13-as, pont most nem kényszeríthetnek rá senkit, mert az első megmozdulásnál lehet menni a munkaügyi bíróságra, vagy ha valaki nem akar eddig elmenni, akkor rájuk vághatja az ajtót. Most más a helyzet a munkaerő fronton!
18/24 anonim válasza:
Nem 13-as, hanem 16-os! Bocs, nekem már késő van:(
19/24 anonim válasza:
Hát sok magyar ment el, így be kell pótolni a veszteséget.
20/24 anonim válasza:
És azzal pótoltatják, hogy többet kell melózni? Így csak mégtöbben fognak elmenni. Fuck logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!