Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek miert volt fontos...

A Fidesznek miert volt fontos a rabszolgattorveny megszavazasa?

Figyelt kérdés
Ugy ertem mi hasznuk valik belole? Gondolom nem csak unalombol szavaztak meg...

2018. dec. 12. 21:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Az hazugság, hogy nem változott semmi. Eddig nem volt 3 éves munkaidőkeret. Az éves max túlórát is feljebb tolták.

Mit kamuztok itt össze-vissza?!

2018. dec. 12. 21:20
 12/24 anonim ***** válasza:
45%
Mert kapitalisták.A kapotalizmus a szegényeket szolgáltatja ki a gazdagokkal szemben
2018. dec. 12. 21:24
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

Kamuzik a franc!

Úgy túlóráztam végig a féléletemet, hogy egy fillért nem kaptam érte, sem én, sem a többiek. A "fizetség" az volt, hogy nem vesztettük el a munkahelyünket.

Szabadság nem létezett, legfeljebb évi 5-6 nap és az sem egyben. A maradékot kiírták, mintha szabin lettél volna, az természetesen elveszett. Egyik főnököm szerint, aki el tud menni több napra a munkahelyéről nyaralgatni, az bebizonyítja önmagáról, hogy nincs rá szükség!

Szóval te nekem ne mesélgess, jobban ismerem a munkaadókat mint te, pedig diplomás vagyok, nem egy nyomorult a szalag mellöl!

2018. dec. 12. 21:36
 14/24 anonim válasza:
79%
Hogy mindenki ezzel foglalkozzon, és a különbíróság megszavazása még véletlen se kapjon nagy hangot. :)))))))) Ami sokkal égetőbb probléma. :D
2018. dec. 12. 21:36
 15/24 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon valószínű, hogy rész a BMW-vel kötött titkos megállapodásnak. Nagy blama lenne, ha vissza kellene vonni.
2018. dec. 12. 21:38
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
#13: Akkor fel kellett volna jelentened a munkáltatódat. Attól hogy te ilyen idióta vagy hogy ezt elviseled, még nem kéne tapsolni annak hogy másokat is rá fognak kényszeríteni ezek után.
2018. dec. 12. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
13-as, pont most nem kényszeríthetnek rá senkit, mert az első megmozdulásnál lehet menni a munkaügyi bíróságra, vagy ha valaki nem akar eddig elmenni, akkor rájuk vághatja az ajtót. Most más a helyzet a munkaerő fronton!
2018. dec. 12. 21:52
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem 13-as, hanem 16-os! Bocs, nekem már késő van:(
2018. dec. 12. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok magyar ment el, így be kell pótolni a veszteséget.
2018. dec. 12. 22:02
 20/24 anonim válasza:
100%
És azzal pótoltatják, hogy többet kell melózni? Így csak mégtöbben fognak elmenni. Fuck logic.
2018. dec. 12. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!