Ki szeretnétek köztársasági elnöknek és miért? Schmit Pált? Balog Andást? Sólyom Lászlót? Esetleg Morvai Krisztinát?
rettenet, hogy vannak, akik komolyan Morvai Krisztinát tartják ideális államfőnek..
először is, Sólyom László mikor és mit lopott? erre komolyan kíváncsi vagyok.
és azzal én is egyetértek, hogy voltak mellényúlásai neki is az öt éve alatt és az is lehet, hogy túlbuzgó volt némileg, de messze Sólyom László a legalkalmasabb köztársasági elnöknek. egyrészről nem pártpolitikus (igen, jobboldali érzületű, de mutasson már valaki nekem egy olyan embert, aki ilyen körökben mozog és nem "hajlik" minimálisan is valamerre), másrészről nem az emberek szimpátiájára, megnyerésére hajt mindenáron, nem azért teszi azt, amit, hogy valakinek megfeleljen, harmadrészt pedig jogászként, az Alkotmánybíróság volt elnökeként ÉRT ahhoz, amit csinál és képes azt objektíven végezni. ez utóbbival természetesen nem azt, akarom mondani, hogy elvárás kell legyen a köztársasági elnök felé, hogy jogász végzettségű legyen(habár az eddigiek mind azok voltak), de Magyarország jelen helyzetében (gazdasági-politikai) egyáltalán nem bólogató jánosok, hanem hozzáértő, független, szélsőségektől mentes, ellensúlyként működő emberek kellenek az ország élére, de leginkább a Sándor-palotába.
Felejtsük már el komolyan Morvait:D
Ki az egyáltalán? Az európai parlamentben csücsül maradjon is ott.(Egyébként Schmittnek is ott kellene csücsülnie.)Schmitt Pált mondjuk én komoly embernek tartom de mindenütt őt húzzák és átrakosgatják lesz belőle egyik nap a Ház elnöke másik nap pedig köztársasági elnök.Mi jöhet még?...
Sólyom Lászlóval kapcsolatban pedig az a véleményem ,hogy bár sokszor próbált független maradni néhány kérdésben nem tudott saját maga Ura lenni.Az LMP-t egekig nem kellett volna magasztalnia főleg,hogy még semmit nem csináltak(már az alakuló ülésen).A Jobbikra pedig rá támadt pedig akkor még nem kellett volna.
Morvai?
Egy olyan ember, aki az Európai parlamentben sem tud semmit mondani a magyarellenes, meg az izraeli tőkéken kívül? Aki a magyar zsidóknak azt mondja, hogy inkább a metélt farkincájukkal játszanak? Nem vagy zsidó, de szánalmasnak tartom, hogy valaki ennyire nem tud mással foglalkozni.
Aki nem képes elismerni, hogy miután tilosban parkolt, mutyizott egy kicsit a parkolóőrrel? És pluszban még hazudni sem tud egy hihető történetet? Egy ilyen ember képviselje hazánkat?
Ezek közül még mindig inkább Sólyom Lászlót.
Szerintem ezt a kérdést 5 év mulva tegyétek fel újra, mert ma ez már érvényét vesztette.
Makrai Kati férje lett az elnök :D
Fejezzük már be ezt a nagy magyarozást és az árpádsávozást. Most őszintén: Morvai mit csinálna? Kész röhej az a nő...
És továbbra is Sólyom Lászlót támogatnám, annak idején volt szerencsém vele beszélgetni (még nem volt KE), és bennem pozitív benyomást keltett, és azóta is szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!