Ki szeretnétek köztársasági elnöknek és miért? Schmit Pált? Balog Andást? Sólyom Lászlót? Esetleg Morvai Krisztinát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 16:12
12/33 anonim válasza:
Morvai Krisztinát. Ő legalább ki meri nyitni a száját ha szükség van rá.
13/33 anonim válasza:
"Morvai Krisztinát. Ő legalább ki meri nyitni a száját ha szükség van rá."
Majd betömik neki egy jó nagy brével:D
14/33 anonim válasza:
Szintén Kriszti párti vagyok:)
15/33 anonim válasza:
Morvai,1értelmű.A többi csak nézne,míg Ő képes lenne felemelni a hangját.
16/33 BlackSword válasza:
Hisztina? Inkább neee!!!!
Schmit már kicsit sok lenne...
Balogról semmit nem tudok...
Maradjon Sólyom... Ő legalább nem egy ki ha én nem típus... Lehet kritizálni, meg nem egyetérteni vele, meg hogy nem ugrott be a szlovák provokációnak, de azért a viselkedése, a mentalitása sokkal inkább alkalmassá teszi a posztra...
17/33 anonim válasza:
Én lennék a legjobb KE csak sajna még nem vagyok 35 éves.
18/33 anonim válasza:
Én Sólyomra szavaznék. Ezzel nem azt mondom, hogy minden lépésével szimpatizálnék, de szerintem ő egy higgadt, hozzáértő figura, aki ráadásul érti, amit csinál, és ő legalább foglalkozott annyira a dolgokkal, hogy a törvényjavaslatokat visszaküldte. Lehet, hogy nem éppen a legjobb szónok, de legalább hiteles a szememben.
19/33 anonim válasza:
Utolsó hozzászólóval abszolút egyetértek!!!Sólyom kimért volt,de megfontolt,ilyen kéne továbbra is,nem értem mi a baj vele??
20/33 anonim válasza:
Természetesen Krisztina asszony a legmegfelelőbb mivel Ő magyar ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!