Elfogadták az ENSZ "migrációs csomagját", most akkor zöld utat kapnak a migránsok, és legálisan jöhetnek?
Figyelt kérdés
Milliók fognak elindulni?2018. dec. 10. 19:39
2/6 Molyember válasza:
Nem hiszem el, hogy valaki még mindig ezen kattog. Nem tűnik fel, hogy éppen most rohasztják ránk az országot? Előbb leszünk mi migránsok, mintsem ide jöjjön valaki.
3/6 mindentudó99 válasza:
Nem lesz belőle semmi. Szerinted pl a német nép majd szó nélkül tűri ha új adókat vetenek ki hogy etetni tudják az idegeneket? Merkel már így se túl népszerű. Aláírták mert így illik szerintük.
4/6 anonim válasza:
Jöhetni jöhetnek, csak ki lesznek vágva.
5/6 anonim válasza:
Amióta ezt meghallottam teljesen feszült vagyok és nyugtatókon élek. Mi lesz így velünk ? Most lesz szükség igazi Nemzethy Összhefogásra.
Tudja valaki, hogy mennyi időnk van még, mikor fognak megindulni ? Megyek a tesco-ba tartós élelmiszerért.
Nagyon sokan vannak a tescoban. Ők is hallották, hogy elfogadták a migrációs csomagot és ezért van a pánik ?
6/6 anonim válasza:
Jöjjenek csak jöjjenek, terroristázzanak és dugjanak meg én már tönkrementem és leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!