Nekünk miért nem sikerül jobbá tennünk az életünket? Miért nem változik semmi soha?
A magyar emberek rettenetesen kispolgáriak. Nézd meg a Szomszédok c. sorozat egyik epizódját, körülbelül olyan a magyar emberek mentalitása, mint amit annak a sorozatnak a nézése közben érzel.
Ezért is nincsenek nálunk kemény tüntetések, mert ahhoz teljesen más hozzáállás kellene, nem olyan besült, hogy valaki idegösszeomlást kap, mert poros a polc vagy mert nincsenek elmosogatva az edények.
Saját nevedben beszélj. Az én életem rendben van, jól élek.
Sokat tanultam, tanulok, nem sopánkodom, hanem dolgozom, teszek a saját sorsomért.
És nem csak én vagyok így. Sok-sok jó szakember még, nem csak külföldön lehet boldogulni mosogatóként. Itthon is, piacképes szakképesítéssel nem csak diplomával!
Te is láthatod kérdezezó, a válaszolok fele, leírja miért nem megy ki tűntizni a nép, a másik, mivel kicsit jobban keres, mint a szomszéd, szerinte minden rendben az országgal.
Az egyiknek van kifogása, a másiknak van alamizsnája.
Az a baj hogy nálunk a tüntetők nem elég kitartóak? van egy tüntetés ott felsorolják hogy mivel nemértenek egyet és ezután lecseng a dolog.
A tüntetéseket addig kell folytatni amíg el nem érik a kitűzött célt, ha kell akkor útlezárásokkal esetleg polgári engedetlenséggel kell harcolni tovább, mert ha mindig véget ér egy tüntetéssel a felhördülés akkor ez a kormány nemveszi komolyan, úgyvannak vele hogy tüntettek a múltkor is és hazamentek, most sem lesz semmi következménye a tüntetésnek.
döbrögi nemért csak a kemény figyelmeztetésekből, ezt tudhatjuk az elmúlt évek tapasztalataiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!