A rabszolgatörvényt a közelgő válság miatt vezetik be?
Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 21:22
12/17 anonim válasza:
MIlyen közelgő válság?
De mindegy is, épp az előbb láttam az Echon fölolvasni egy cikket a lehető legballibebb közgazdász véleményéről, aki szerint Mo ma olyan szerencsés helyzetben van, hogy egy ESETLEGES válságot is zökkenőmentesen átvészelne. Neki csak elhiszik az itteni vészmadarak, gondolom.
Vagy épp most kezdenek el majd huhogni, amilyenek.
13/17 anonim válasza:
Mivel érveljek te nagyon eccerű, ha nem személyes példával? Azzal, hogy hallottam valakiről aki ...?
14/17 anonim válasza:
Válság nem létezik, szóval eleve csak zökkenőmentesen lehet átvészelni.
15/17 anonim válasza:
Már többször kértelek, megkérlek most is újra. Írd már le egyszer végre mi bajod van a válsággal, hogy rendszeresen beírogatod, hogy nem létezik????
Nekem mindegy, írhatod privátban is, csak írd már le végre! Vagy ne írd le többet, mert ostobaság!
16/17 anonim válasza:
Te tudsz valamit! Válság van kialakulóban?
17/17 anonim válasza:
csak ez miatt minimális felmondás,kilépés,elvándorlás,fluktuáció lesz. közgazdaságilag nem lesz mérhető kimutatható.jó nagy gumicsontot dobtak be ezzel a túlóra törvénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!