Nem pont Észak-Dunántúlon élek de arrafelé, és szerintem te trollkodsz.
2018. dec. 5. 15:12
2/16 A kérdező kommentje:
ÉJó úgy látom a kelethez képest kőgazdagok vagyunk, nézz szét az emberek nagy része külföldre jár nyaralni, zsebből megvesz 5-10 millás autót.
2018. dec. 5. 15:13
3/16 anonim válasza:
Jó, nézd, lehet hogy neked bejött az élet, de az, hogy az emberek nagy része "szénné keresi magát" vagy a "többség kőgazdag" bárhol ma Magyarországon, az nettó butaság, ferdítés. Nagyváros mellett élek, itt az emberek kb. fele szegény, vagy egyik napról a másikra él, és nem gondolom hogy bárhol a környéken sokkal jobb lenne a helyzet.
2018. dec. 5. 15:20
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor GYMS megyében miért tarolt ennyire a Fidesz?
2018. dec. 5. 15:22
5/16 anonim válasza:
A többség kőgazdag? Észak-Dunántúlon? Ahol egy gyári munkás nettó 160-200 ezer forintot keres, ami az ottani árakhoz képest még budi papírra sem elég?
Mellesleg sokkal keményebb Fidesz-es falvak vannak ott ahol csak közmunka van, de mind1 :D
2018. dec. 5. 15:22
6/16 anonim válasza:
Szerintem vidéken az életszínvonal az utolsó, amiben a Fidesz sikerét keresni kell. Nagyon el vagy tévedve.
2018. dec. 5. 15:24
7/16 anonim válasza:
Akkor főleg nem tudom, hogy mitől vagytok annyira fideszesek, amikor nagyon jól tudjátok, hogy Ausztria és a nyugati világ miatt vagytok annyira fejlettek, amivel a Fidesz szemben áll.
2018. dec. 5. 15:26
8/16 anonim válasza:
"Szerintem vidéken az életszínvonal az utolsó, amiben a Fidesz sikerét keresni kell. Nagyon el vagy tévedve."
Azt persze nem írtad le, hogy a vidéki legszegényebbek miért szavaznak olyan aktivitással a Fideszre.
Gondolom, nem akartad őket megsérteni. :D
2018. dec. 5. 15:29
9/16 anonim válasza:
A legszegényebb megyékben,legszegényebb falvakban is tarolt a fidesz:D
Abban igazad,hogy ez a felső tízezer,és alsó tízezer kormánya,és a "lelki szegényeké".
2018. dec. 5. 15:30
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor ,hogy lehet ,hogy a többség milliós nyaralásokra jár, magánegészségügyet használ, 5-10 milliós kocsit zsebből megveszik az átlag emberek? Keletről már menekülnek ide, Sopronnak megduplázódott a lakosság, sokan menekülnek ide a hatalmas jólétbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!