Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Disznóbőrbe vart és felakaszto...

Disznóbőrbe vart és felakasztott halott iszlám merénylő a megoldás?

Figyelt kérdés
Itt a videóban eztet állítcsák...

2018. dec. 4. 00:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, az a tehetetlen ember cselekménye és a közhiedelemmel ellentétben semmit sem old meg. Csak minden esetből lehet tanulni. A merénylet másképp lesz elkövetve. Sok módja van annak mindenki számára, aki elég fantáziadús. De a lényeg, vajon mért akar merényelni? Mert hogy nem a paradicsomba jutásért, ebben az egyben lehetsz biztos.
2018. dec. 4. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"a lényeg, vajon mért akar merényelni? Mert hogy nem a paradicsomba jutásért, ebben az egyben lehetsz biztos."

Ha sejted az okát, akkor elmondhatnád nekem is, mert sosem értettem mi vesz rá egyes fanatikusokat mondjuk gyermekek megölésére.

2018. dec. 4. 17:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Úgy érzem magam mint aki disznók elé gyöngyöt dobál.Ott a két video amely választ ad a kérdésekre, de ti lusták vagytok megnézni. Tényleg megérdemlitek hogy iszlámra térítsenek benneteket. Bégessetek szépen... beeee.... beeee... beeee
2018. dec. 4. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

#12! Nem sejtem, tudom. Elég könnyű tudni, ha nem is egy konkrét emberét, amennyiben az ember ismeri az emberi motivációkat és azt, mi mindenre képesek.

Szóval a világban egyensúly van általában. Ha valahol megzavarják (mint pl. a SZU Afganisztánban a 70-es években, vagy Az USA az egész térségben Szíriáig bezárólag), akkor ott hatalmi vákuum keletkezik. Ezt rögtön elfoglalják, itt most azok az imámok, akik a szekuláris államban meglévőnél sokkal nagyobb hatalmat akarnak. És borzasztóan értenek a szédítéshez. Ugyanakkor rengeteg a sérelem, rossz élet és párhuzamosan a butaság. De ettől még van igazságérzetük, önérzetük ezeknek az embereknek is. Tudod miért ment sok nyugati államból rengeteg ember az IS-be harcolni? Mert hiába menekültek oda (még a szüleik), a jobb létük ellenére folyamatos megaláztatásban van részük. És ügyes imámok összegyűjtik ezeket, vallásra oktatják, segítik, egyszóval magukhoz édesgetik őket (nevezheted agymosásnak is - nemrég voltam Iránban. a szállásunk mellett egy kisiskola működött. Borzalmas volt minden reggel hallgatni, ahogy vezényelték, szónokoltatták őket. szerencsétlenek az fogják megszokni, hogy ez a normális). Szóval az agymosott fiatalnak eladják, hogy az IS felszabadító harcot folytat. Úgy fogalmaznak, hogy belekötni ne lehessen, de elég félreérthető legyen buta emberek számára. Amikor pedig ezek a szerencsétlenek ott rájönnek, mire megy a játék, akkor két dolog közül választhatnak. A fegyveres harc (és dicső halál a csatamezőn), vagy az öngyilkos merénylet. A gyengébb idegzetűek ezt választják, hamarabb vége. A nyugati országokba persze nem ilyenek mennek, ott "profik" dolgoznak. Éveken át edződtek Bejrútban és másutt. Azt pedig soha nem gondolják meg, kiket fognak megölni. Gyakran nincs is rá módjuk. Csak annyit tudnak "jó sokat".

De a sok primitív ember itthon, aki gyakorlatilag semmit nem tud ezekről, persze elhiszi a számára készített meséket. Ha a valóságot is olvasná, látná, hogy mekkora hazugságok.

Szögezzük le: a terror nem old meg semmit, csak bánatot hoz. Meg bosszút. De ezért zömében nem a terrorista a felelős, hanem a kiképzője, a kitervelője, akik az igazi hasznot húzzák ebből. És természetesen közvetve az egész "civilizált" világ, amely úgy tesz, mintha nem lenne rasszista. Gyakran nem is, mindössze a profitért semmi se drága. A föld tönkretétele se, az ember megalázása se. De a természet visszaüt. CSAK NEM VELÜK KEZDI.

2018. dec. 5. 09:04
 15/15 A kérdező kommentje:

ma 09:04

Szerintem az iszlámos terror igen jól meg fogja oldani a Magyarországi lakosság iszlám karámba terelését.Nyugat Európában is majd szépen bepofozzák az embereket a mecsetbe oszt annyi. Aztán széplelkek meg idealizálhatod az életet.

Eddig legalább is így volt. Lásd p Irán esetét, vagy Szíria, Egyiptom stb. ahol nagy keresztényközösségek voltak

2018. dec. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!