Szerintetek is megoldas lenne az orbani rezsim megdontesere az alabbi modszer?
Így a következő gazdasági világválság előtt kár lenne megdönteni őket. Vigyék csak el szépen ők a balhét.
Ja és amúgy sem hiszem, hogy egy bolsevik diktatúra kellene a helyükre.
Ez most valami trollkodás?
Ha nem trollkodás, akkor Orbánt utálok közt széles a spektrum:
-Jobboldali, de utálja a korrupciót, meg nem Európa-ellenes
-Középen van, kicsit túl van tolva szerinte a bicikli a konzervatív irányba, de ugyanezt érezte akkor is amikor baloldali médiatúlsúly volt régen.
-Balközép. Ki nem állhatja Orbánt, de azért nem akar marxizmust. De balközép lehet sima szociáldemokrata meg a sokat emlegetett "libsi" is, aki amúgy tök kapitalista, csak támogatja a multikultit, meleg jogokat, stb.
-Marxista, mint te. (Amit egyébként Brüsszel nem fog támogatni hogy egyeduralkodó legyen, emiatt a mondatod miatt gondoltam azt hogy lehet hogy trollkodsz.)
Na most ez a széles spektrum a szavazók 51%-a! És ennek csak legkisebb része a marxista. De még csak a szociáldemokratákkal is messze lennél az 50%-tól.
A nép bármit elérhet ha összefog, a nép tagjai vannak többen. Összefogással el lehetett érni például hogy ne legyen internetadó. A döntés a nép kezében van.
Összefog vagy széthúz? Jobb és baloldalra, komcsikra és kapcsikra, jobbágyokra és milliárdosokra? Vajon a magyar nép összefog vagy széthúz? Igencsak focimeccsnek tekinti a magyar az életet, amikor van legalább két csapat akik egymás elleni küzdelemre bsszák el idejüket és erejüket. Hol tartanánk ha ezt az elbszott erőt összefogva a jólét megteremtésére fordítanánk? Szerintem még a németek álla is leesne.
Amíg a magyarság azon görcsöl hogy hogyan nyomhatja le egyik a másikat, addig el lehet felejteni az élhető ország fogalmát.
#3 itt a kérdések 80%-a trollkodás.
unatkozó munkanélküli mamahoteles fiatalok agyszüleménye.
A kis demokrata! LOL!
"brusszeli segitsegel letre hozhatna ez a kormanyvalto mozgalom egy marxista nepkoztarsasagot radikalis es jobboldali partok nelkul"
Köszi, de ebből nem kérek!
Volt már itt 40+ éven keresztül külföldi segítséggel elhozott "marxista" népköztársaság. Nem kérek még belőle!Gondolom a "jobboldali pártok nélküli" világot hasonlóan kívánod elérni, mint a nagy marxista elődeid?!
Én csak azt nem értem ha leváltaná bárki mi garantálja h nem lesz egy ugyanilyen v sokkal rosszabb rendszer.
Lásd
Orosz Cári rendszer (Romanov-ok) < Lenin Kommunista diktatúra. Lenin fiúk...
Francia forradalom < Jakobinus diktatúra
Mer Orbán van olyan rossz mint a fenti 2 csak az 1M kivándorló már nem fog visszatelepedni.
A munkaerőhiány megmarad, az EŰ és az Oktatás kb ugyanúgy romokban lesz. Mi változna ?
Végig lehetne nézni h OV-t Mészáros-t, Polt-ot... bebörtönözik és v kivégzik és ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!