Miért olyan fontos bárkinek ez a CEU egyetem?
Te tényleg ilyen buta vagy? Ki beszélt az orvosokról? Odaírtam, hogy szakspecifikus listákról beszélek, ahol több egyetem UGYAN AZON KÉPZÉSÉT hasonlítják össze.
Nem orvosi egyetemet üzleti iskolával, mint a te listádon, és a CEU-nak még MINDIG NINCS ALAPKÉPZÉSE, hogy ilyen listán szerepeljen. Ezen a listán pl. az Insead sincs rajta,(ami a Harvard business school-al van egy szinten a ranglisták alapján) mert nincs alapképzése. Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezért bárki a Corvinust választaná az Insead helyett? 😂
Egyébként meg az ilyen listákat nézve mindig elszomorodom, hogy milyen siralmas a nemzetközi megítélése az egyetemeinknek...
#34: Ja, mert a CEU-n csak történész meg genderszak van, hogyne :DDD az gondolom nem zavar, hogy az ország legjobb pénzügy mesterképzése is ott van (volt). Olyannyira, hogy még az MNB-nél is előnynek számított, ha a CEU-n végeztél: [link]
Természetesen más tudományok is hasznosak, amiket nem oktatnak a CEU-n, de azért ilyen hülyeséget ne mondjunk már, hogy CEU = genderszak, ez csak az agymosott fideszesek fejében van így, te ennél értelmesebbnek tűnsz.
Bocs, hogy nem sorolok fel mindent.
Példa érted példa volt.
Komolyan már az élő fába is képesek vagytok belekötni, csak mert nem azt fújom 100% ban mint ti. Az elvakult ellenzékiek, ezesetben CEU védők, semmivel nem jobbak mint a kretén fidesz hívők.
Azért holnap kijöttök tüntetni ugye?
Igaz nem a ceu hanem pár millió munkavállaló jogaiért. Ha hiszitek ha nem én megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!