Most, hogy elmegy a CEU innen Bécsbe, lehet abban reménykedni, hogy olcsóbbak lesznek az albérletek Budapesten?
Nem értem egyes embereknek hogy lehet jó hír, hogy egy nemzetközileg elismert egyetem a szomszédos országba költözik, csak azért mert a kormány nem volt hajlandó aláírni egy olyan szerződést, ami a kormány igényeit figyelembe véve lett megírva.
A kérdésre, nem nem lesznek olcsóbbak ettől az albik, inkább a gazdaság kárára megy, arról már nem is beszélve, hogy így még több diák fog Bécsbe menni tanulni, akik a diploma után valószínűleg ott is maradnak.
"hogy egy nemzetközileg elismert egyetem"
A CEU sose volt nemzetközileg elismert egyetem, hiába vizionáljátok ezt be magatoknak.
Érdekességképpen, minden más külföldi székhelyű Magyarországon (is) üzemelő egyetem szó nélkül belement a törvénymódosításba. Akkor a CEU miért nem volt hajlandó nyílt lapokkal játszani?
Miért kellett nekik ennyire titkolni ki pénzeli őket?
Mindenki tudta hogy Soros pénzeli, csak ciki lett volna beismerni ezt hivatalosan is. Inkább nagy hírveréssel mint egy mártír "kivonulnak" az országból.
Plusz a gdp is jobban fog nőni, na meg kevesebb migráns lesz, tovább is fogunk élni.
Origohoz kéne menned újságírónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!