Mér sír mindenki a kevés fizetés miatt? Én nettó 140ér 12 órázok gyárba még se sír a szám
Ez a te bajod, mi ennyi pénznél, több mint tiz éve már sztrájkoltunk.
A kutyát nem érdekli, más országokban hogyan élnek. Engem ne zsákmányoljanak ki.
Tavaly az egyik multi cégnél jutalomosztás volt,mert az 1000ik gépet legyártották.A dolgozók kondérból kaptak gulyáslevest.Az egyikük nagyon örült mert háromszor állt a sorba.A pénzt pedig a tetves főnökök kiosztották egymás között.
Kinek mire van igénye!?
Elhallgatsz fontos infot. Nem minden nap 12 órázol. Egy nap szabad, és a hétvégéd is.
16 munkanap. 16x12=®
És megfigyeltem a munkamoráljukat a két réteg között a gyárban, akik nyolc/12 óráznak.
Úgymind ellötyögnek, óránként wc sétapikálnak tíz-15 perce. A munkaájuk meg olyan nyugis. A nyolc órások meg még termelnek is
"Úgymind ellötyögnek, óránként wc sétapikálnak tíz-15 perce. A munkaájuk meg olyan nyugis. A nyolc órások meg még termelnek is"
ja gyere csak a boschba 2 óránként 5 perc szünet azalatt egyél menj wc-re. 15 perc óránként , kezem összetenném egy iylen helyért :D
3-as. Kérlek ne égesd le a Vajdaságiakat ezzel a mentalitásoddal.
Egy ex-Vajdasági.
"Én nettó 140ér 12 órázok gyárba még se sír a szám"
1: te nem vagy etalon!
2: bolond vagy hogy ennek örülsz!
3: téged minősít, ha ezzel meg vagy elégedve!
4: az életben nem fogsz normális életet élni.
Sajnállak!
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!