Nektek mi a véleményetek a Herbál Reality youtube csatornáról és tartalmairól?
Az a véleményem, hogy ízléstelenek a videóik. Ahelyett, hogy a valóságra - akár humorosan, kifigurázva - reflektálnának, kiszolgálják a rosszízlésű és elvakult Orbángyűlölő prolitömegeket. A tartalmaik nem minőséget, hanem lumpen gyűlölködéshalmazt képviselnek.
Most ezt a youtube is felismerte, ezért felbontotta velük a partnerséget, így pl. nem készíthetnek élő adásokat (Eddig se nagyon készítettek mondjuk...). Senki nem hallgattatta el őket, csupán gondolom így kevesebb pénzt kapnának a videók után a youtube-tól, mint eddig, ez remekül tükrözi a motivációjukat is...
Nem is gondoltam volna hogy ennyire megosztó a herbál reality :)
Egyébként szerintem hülyeség hogy a Fidesznek bármi köze lenne ahhot hogy a youtube leakarja törölni őket. Annyira azért nem befolyásosak...
# 15
nyilván ebben a formában ez hülyeség, de legyen akár facebook akár youtube, mindkettő azon az elven működik hogy elég jelentés hatására minimum felfüggesztik az oldalt,
emlékszem én még arra a 2-3 évvel ezelőtti esetre amikor egy facebook oldalon aminek az üzemeltetője a posztok alapján orbánnal szimpatizáló egyén lehetett, nem egyszer tett ki olyan posztot amiben a követőket arra biztatta hogy XY nem az ő elveivel megeggyező tartalmú facebook oldalt jelentsék, hogy azt letiltsák.
Azért lássuk be, van az a követőtábor aki elég jelentés hatására el tud érni egy oldalletiltást, és itt nem csak a Herbál Reality-ről van szó hanem úgy bármilyen oldalra.
A fidesz mint párt vagy orbán mint személy nem sokat tud tenni külföldi médiumokkal, a hazai médiumokkal már más kérdés, elég megnéznünk milyen rádiók nem kapjak frekvencia-megújítást az elmúlt években...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!