Mi ez hogy le kell dolgozni a karácsonyt meg a szilvesztert?
Legyél főállású vállalkozó, és akkor azokon a napokon ha nem akarsz, nem dolgozol.
Én is ezt teszem :)
Babám, te hány éves vagy?
Amióta az eszemet tudom, a szilveszter mindig is munkanap volt.
Vagy ledolgoztuk előre.
Karácsonyt nem kell ledolgozni. Karácsony december 25-én és 26-án van, ez már nagyon régóta munkaszüneti nap. December 24. nem az, bár már akkor elkezdődik az ünneplés a nagy-nagy családi vacsorával, ajándékosztással, éjféli misén bóbiskolással (vérmérséklettől függően). Idén december 24. hétfőre esik, ezért munkanap-áthelyezéssel hosszú hétvégét alkotnak belőle.
Szilveszter sem munkaszüneti nap. December 31. munkanap, elméletileg végigdolgozod, este jön a haddelhadd, aztán másnap, január 1-jén munkaszüneti nap van. Egyébként se sokan tudnának bemenni dolgozni az után, hogy hajnalig vedeltek és tűzijátékoztak. December 31. ugyanúgy hétfőre esik, mint december 24. (mivel a kettő között mindig egy hét van), ezért ott is munkanap-áthelyezéssel nyúlt meg a hétvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!