Most, hogy ilyen rossz az egészségügy, nem kéne megszüntetni a TB-t?
Inkább az olyan magánbiztosításokat kéne terjeszteni, amik Amerikában vannak, hogy kötök egy ilyet és olcsóbban járhatok magánkórházba.
Mert jelenleg egy átlag magyar kórház meg orvosi rendelő egy szlovák vagy román kórház szintjén sincsen, valahol Indiában vagy Etiópiában lehetnek ilyenek a kórházak, de még ott is fejlesztik őket, nempedig leépítik.
Akkor viszont miért nem azt támogatják, hogy aki megteheti, az könnyebben járhasson magánkórházba, hamár ezek szerint fenntarthatatlan az állami egészségügy?
Miért kötelező mindenkinek fizetni a TB-t, amivel csak ilyen ótvar kórházakat lehet fenntartani?
Kérdező, nem tudom, hol élsz, hogy így minősíted az átlag magyar kórházat. Az a gyanúm, hogy Pesten, mert én még csak pesti kórházról hallottam, hogy le van pukkanva. Debrecenben pl. két kórház van, és mindkettő nagyon színvonalas. Én külföldről hazajárok kezeltetni magam.
Az, hogy Etiópiához hasonlítod, azt mutatja, hogy semmiről nincs fogalmad, csak valami nagyot akartál mondani. Az amerikai egészségügyi rendszertől meg Isten óvjon minket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!