A fidesz egy liberális pártból miért lett neokommunista?
Ez is a te kérdésed mi? https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__96..
Egyébként én nem nagyon olvastam még ezt a neokommunistát.
fasisztakomcsik vagy komcsifasiszták. De korábban láttam már tőlük leírva a náci komcsik összetételt is.
Nagyon röhögtem. :)
A kommunizmus és a nácizmus nem sokban különbözik egymástól. Mindkettő parancsuralmi, rettegésben tartja az embereket, szabadságellenes, LMBT-ellenes, konzervatív.
Sztálin Szovjetuniója, az NDK, és Észak-Koreai simán nevezhető egy "nácikomcsi" rendszernek.
Volt pár liberálisabb kommunista rendszer pl. Magyarország és Kuba, de a legtöbb országban pl. Csehszlovákia, Románia, súlyos fafejűséggel és gyöpös konzervatívizmussal járt együtt a kommunizmus, sokban hasonlítva a jobboldali konzervatívizmusra.
Mindkettőnek a valódi ellentéte a Liberális Demokrácia.
7-esnek teljesen igaza van.
Én már többször leírtam,hogy a fasizmus és a kommunizmus nagyon közel állnak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!