Ha április 8-án megvédtük a hazát akkor miért nyomják még mindig folyamatosan a migráncsozást?
Szia Takács Zs5!
Értem hogy nem érted... :)
Ha már a dátumra hívtam fel a figyelmet (bár másik hozzászólónak "átjött" az irónia...)
erre: [link]
gondoltam.
Ha így érthetőbb vagyok nagyon köszönöm neked.
Neked mi a véleményed?
Még mindig nem értem, hogy mi ez az időutazásos megjegyzésed. Van egy ügy ami 2014-ben kezdődött és most újra szó van róla.
Netán tilos olyasmiről beszélni, felhozni ami régebben történt? Mi is van akkor a Tiborc féle világítással meg a 30 évvel ezelőtti soros ösztöndíjak témájával?
Szia!
Budai Gyula 2010 novemberében Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos lemondását követően vette át az elszámoltatási és korrupcióellenes feladatokat.
Az azt következendő években csak ezzel kellett foglalkoznia.
Most azt nyilatkozza:A LEGNAGYOBB KUDARCOM AZ, HOGY GYURCSÁNY FERENC MÉG NINCSEN BÖRTÖNBEN."
A jelen politikai és jogi helyzetben amit a Nikola Gruevski körül kialakított zavaros állásfoglalások gerjesztettek, Budai Gyula visszatér és egy általa (többnyire) sikeresnek nyilvánított elszámoltatás után ismét Gyurcsány Ferenc köreit kéri számon.
A mostani cikkben arra hivatkozik hogy ..." Gyurcsány-család bolgár üzleti partnerei, a Vaszilev-házaspár ellen nemzetközi körözést adott ki az Interpol, akik közel 600 milliárd forintot loptak el.".Ez valóban így van.De ez a tény kb.2014-es.
Segítettem a gondolataim megértésében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!