Miért szavazzak bármelyik ellenzéki pártra, ha megelégszenek azzal a pozíciójukkal, ahol most vannak?
Ki ragaszkodik a mai ellenzékhez?? Egyébként meg ez az ÉN véleményem, nem ismerem a többi ~3 millió embert, ezért bár köszönöm a királyi többest, de elképzelhető, hogy nem minden nem-fideszesnek ez a véleménye. Hol hibáztattam én a fideszt az ellenzék töketlensége és korrupciója miatt? A fidesz fizeti őket, de attól még korrupt és töketlen az egész bagázs (néhány egyén kivételével), ez az ő "hibájuk" (erkölcstelenségük, lelkiismeretük hiánya, önzőségük, stb.) nem a fideszé.
Ez van, ezt érdemli ez az ország, mi választottuk meg ezeket a politikusokat akik most a saját érdeküket, zsebüket tartják előbbre az ország javítása helyett.
Csak reménykedni lehet, hogy 4 év alatt összeáll egy olyan ellenzéki párt, amelyiknek a tagjai nem azért alapítanak pártot, hogy aztán ha bejutnak a parlamentbe, akkor majd jól meggazdagodjanak, hanem azért, hogy végre rendbe rakják ezt az országot. Jelenleg nincs ilyen, ezért is tudott nyerni a fidesz.
Nagyon halvány remény, de reménykedni kell, hogy az emberek magukhoz térnek és nem a múltban akarnak élni, nem a 70-80-as évek diktatúráját sírják vissza, nem egy korrupt országban akarnak élni és a gyerekeiknek is jobbat kívánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!