Miért nem a sikeres emberektől lehet tanácsot kérni a hajléktalanokkal való foglalkozás helyett?
Figyelt kérdés
Szerintem senkit nem érdekel ki hol fagy meg. Vannak emberek, akiknek 10-20 milliós autóik vannak. Inkább tőlük kellene karriertanácsot kérni, hogy akinek még van rá esélye, legalább az sikeres ember lehessen.2018. nov. 22. 13:26
11/15 anonim válasza:
A kőgazdag, sikeres emberek egyébként pont foglalkoznak a szegényekkel, sokat jótékonykodnak.
12/15 anonim válasza:
10-es, abban az esetben hátráltatja, ha mindenki ugyanazt a receptet fogja követni, és mindenki a konkurenciába fog tartozni.
én ha elértem valamit az életben és végigjártam egy utat, akkor nem akarnám másoknak megmutatni, hogy van egy rövidebb út is...
13/15 anonim válasza:
A hajléktalanoktól kellene tanácsot kérni ,hogy lehetne elkerülni hogy valaki ilyen helyzetbe kerüljön mint ők.
14/15 A kérdező kommentje:
15:30: Ezzel én is így vagyok! A hajléktalan egy tehetetlen szerencsétlen ember. Nem adnék neki semmi segítséget, az biztos! Én minden nap dolgozni járok!
2018. nov. 22. 19:43
15/15 anonim válasza:
#14: Lehet hogy a hajléktalan egy tehetetlen, szerencsétlen ember, de az biztos, hogy te egy fasiszta gyökér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!