Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyerekvállalás?

Gyerekvállalás?

Figyelt kérdés

[link]

Ez szép és jó működhet is. De! Arra senki nem gondol, hogy x fiatal férfi és x fiatal nő él ma szingliként semmi reményt nem látva arra, hogy párt találjon ? Nem e lenne könnyebb bevállalni az első gyereket, mint a negyediket? Nem lenne egyszerűbb ha ez mellett még arra is törekednének, hogy könnyen találjanak párt egymásnak a fiatal férfiak és nők? Na persze az sem jó ha 18-19 évesen vállalnak gyereket mert nem biztos, hogy jó lesz a szülőknek meg a gyereknek a jövőben. Lehetne valami programot szervezni nekik rendszeresen ahol ismerkedhetnek. Olcsón!

Szóval ha megteremtenék a lehetőségeket pártalálásra akkor könnyítenének magukon elég nagyot. Persze ez is kell amit írtak. Szerintem ennek alap dolognak kéne lennie.

Az én szemembem ez a fő akadály: Férfi álma a nőről, Nő álma a férfiról.

Nem a tökéletességet kéne elfogadtatni hanem a valóságot. És a valóság nem playboy lányokról meg kimaxolt félistenekről szól rengeteg pénzel a zsebükben.

Mi a véleményetek?

2018. nov. 21. 12:16
1 2
 11/17 Molyember ***** válasza:
Konkrétan mit kéne tenniük?
2018. nov. 21. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Feleségül ne vegyenek már állami programmal?

Most komolyan, ennyire lenézed ezt a generációt, hogy még ahhoz is az állam segítségét várod, hogy megismerkedjenek egymással?

Amit az utolsó mondataidban írtál az megy már évek óta - ez a családpolitika. Próbálnak más utat, más életformát bemutatni a fiataloknak és népszerűsíteni. De többet nem tehetnek, az már a fiatalokon múlik, hogy arra hallgatnak aki a családról beszél nekik vagy arra, aki a szingliség csodáiról.

2018. nov. 21. 13:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Nincs elég proli már így is Magyarországon?

Ne akard már növelni a számukat!

Én jól elvagyok egyedül is,de ha kellene valaki,akkor már megnézném ki az,milyen.Sosem értettem,a "nincs ló jó a szamár is" embereket.

30/f

2018. nov. 21. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne legyél már ennyire szánalmas.

Jó, hogy nem azt írod bazzeg, hogy államilag fogjanak be neked kalodába egy nőt, hogy te 2 órára azt csinálhass vele, amit akarsz.

2018. nov. 21. 15:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Kiforgattátok amit írtam. Nem kötelező dologról beszéltem.
2018. nov. 22. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Jó, akkor én megpróbálom nem "kiforgatni", bár a többiek sem ezt tették.

Abszolút nem találom nehéznek a mai világban az ismerkedést!

Régen, amikor még voltak erkölcsi és protokolláris korlátok, sokkal nehezebb volt, de akkor is meg tudta oldani mindenki, ... kivéve az, akivel volt valamilyen mentális probléma.

És akkor most zárjuk ki az internetet!

Vannak a vallásosak számára különböző felekezeti összejövetelek, ahol a hitükkel azonos emberekkel találkozhatnak. Vannak a cserkészek, élénk cserkészélettel, programokkal.

Sportolóknak vannak táborok, sportesemények, szurkolók, országos rendezvények.

Például el lehet járni edzőterembe, sportklubokba, ott sok lány és fiú megfordul. Beszélgetni a többiekkel, és ha tetszik valaki, el lehet hívni teázni, kávézni vagy fagyizni.

Vannak fesztiválok, vannak szórakozóhelyek, van iskola, vannak táborok, van buli. Tematikus rendezvényeken, klubokban is ismerkedhetnek, ahová eleve az azonos érdeklődésűek járnak. Ilyenek például az extrémsport-fesztiválok, az anime-manga tematikájú események, deszkás rendezvények, kerékpáros és kirándulós csoportok. De még mindig klasszikus ismerkedési helynek számít bármilyen koncert és zenei fesztivál.

Van még az utca is, ahol simán odamehetsz valakihez egy elfogadható szöveggel, vagy bejön, vagy nem.

És most egyetlen betűt nem írtam a net kínálta lehetőségekről, aminek a tárháza végtelen.

Innentől kezdve, ha valaki egyedül van, az egyedül is akar lenni!

2018. nov. 22. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha rajtam múlik tovább fog fogyni a magyar
2019. jan. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!