Az hogyan lehetséges, hogy a Fidesz egy bűnözőnek ad menedékjogot? Milyen alapon?
Nézd, ha feljebb görgeted az oldalt, te magad is láthatod a saját írásodat, de bemásolom, ne kelljen megtenned.
"Andizsuzsi nevű felhasználó válasza:
"ott van a Magyar Idők cikkjében;
» "A Belügyminisztérium emlékeztet rá: a magyar hatóságok a menedékjogi törvény rendelkezéseinek betartása érdekében nem adhatnak tájékoztatást egyetlen menekültügyi eljárásról sem a nyilvánosságnak"
A nemzetbiztonsági bizottságnak nem, Magyar Időknek igen."
Pontosan ezt írtad. Ebben idézőjelbe tettél szöveget és mellé írtad, hogy a Magyar Idők cikkében van. Na már most jelen állása szerint a magyar nyelvnek ez pontosan azt jelenti, hogy idézetként raktad be a mondatot és a Magyar Időktől.
A gond ott van, hogy NEM ők írták ezt hanem a népszabi a saját cikkáben írta le ezt a mondatot és ŐK idézőjellel használták, MINTHA ez lenne a Magyar Időkben.
De nincs benne.
Vagyis hazudtak neked és te meg elhitted mert nem ellenőrizted le a forrást. És nem, nem írtak olyat, hogy megkapta a menekültstátuszt, annyit írtak le, hogy Gruevszki azt állítja, hogy megkapta. Be is másoltam neked, hogy 1 mondaton belül mellé tették a hivatalos választ is, vagyis, hogy NINCS DÖNTÉS az ügyben.
Szerintem tartozol magadnak annyival, hogy figyelsz a saját szövegedre és nem hagyod átverni magad csak mert nem ellenőrzöd le a hírt. Ennél azért mérföldekkel értelmesebbnek tartalak, hogy ilyen hiba után még az legyen a hibás aki felhívta rá a figyelmedet.
Takács: Nem szívesen linkelek Magyar Idők cikket, de most megteszem.
Bizony, ez arról szól, hogy a Magyar Idők a hivatalos közlés előtt már tudott róla, hogy Gruevszki megkapta a menekültstátuszt.
Elismerem, tévedtem, igazad van.
"Ebben idézőjelbe tettél szöveget és mellé írtad, hogy a Magyar Idők cikkében van."
Nem egészen. Azt, hogy a Magyar Időkben van, szintén idézőjelbe tettem, a 9-es válaszból idéztem és szembeállítottam azzal amit a Belügyminisztérium nyilatkozott.
De akkor leírom részletesebben, hogy értsd. A Nemzetbiztonsági bizottság meghallgatásán hazudott a Bevándorlási Hivatal vezetője, amikor azt mondta, hogy még zajlik az eljárás, nincs döntés. Ezt a Belügyminisztérium azzal indokolta (mármint a fals információt), hogy nem adhatnak a köznek felvilágosítást menekültügyi eljárásról. Na ehhez képest a Magyar Idők előbb írta meg a döntést, mint ahogy a bizottság tagjai elhagyták az Országházat.
27.
Gruevski tegnap 9.33-kor írta ki a fb-jára, hogy -a fb. fordítás szerint- a magyar kormány "responded positively" a menedékkérelmére. Innen is jöhetett az infó, nem?
28.
Jöhetett. De lényegtelen, hogy honnan jött, ha délben a hivatal vezetője azt mondja, hogy még nincs döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!