A jogerősen elítélt macedón elnök miért nálunk kér menedékjogot?
Figyelt kérdés
Ennyire jó barátságban lenne velünk vagy van egyéb oka is ennek a dolognak?2018. nov. 14. 11:13
2/9 anonim válasza:
Macedónia nem szomszédos ország, így nem beszélhetünk menedékjogról, egyszerű migráncs, akit az első járattal haza kell repíteni.
3/9 anonim válasza:
A bűnöző a bűnözőtől kér segítséget.
4/9 anonim válasza:
Azért, mert minden normális ország kiadná a macedón hatóságoknak, mi pedig jó eséllyel nem fogjuk, mert ez a macedón ex-elnök egy az egyben olyan mint Orbán (oroszbarát, korrupt, demagóg, ellenségkép felépítése stb), ezért nagy haverok.
5/9 anonim válasza:
Amúgy érdekes módon se itt, se a fideszközeli híroldalakon nem tobzódnak a fideszhívők a macedón elnökről szóló témák alatt, úgy látszik, még nem kapták meg a központból az utasítást hogy mit kell gondolni erről.
6/9 anonim válasza:
és hogy jött be az országba? ki engedte be útlevél nélkül?
7/9 anonim válasza:
"Budapesten bujkál és menedékjogot kér Magyarországon Nikola Gruevszki, volt macedón miniszterelnök. Ezt Facebookon jelentette be."
Hát nem tudom!
Ha én bujkálnék, mert féltem az életem, akkor a helyet ahol bujkálok nem jelenteném be a Facebookon.
9/9 anonim válasza:
".Gruevszkit egy erősen koncepciószagú eljárás következtében ítélték el 2 évre, egy, a Soros-hálózat lobbizása nyomán létrejött ügyészi szervezet, a Különleges Ügyészi Hivatal (SJO) eljárása következtében. "
Rajta, végtelenül toleráns, a szólásszabadságért küzdő liberális cenzorok, töröljétek le ezt a beírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!