Miért hiszik azt sokan, hogy vidékre valóban csak a kormány propaganda jut el?
#9 Én Heves megyébe élek, ide még Horváth Laci is nagyon ritkán jár, szökö évente kétszer, és még az önkormányzat sem FIDESZ-es.
A faluban azért tájékozottak az emberek, sokat vagyok közöttük, elmondható, hogy nem azért szavaznak rájuk, mert félnek Sorostol, meg a migráncsoktól, hanem mert nincs jobb. Azzal is tisztában vannak, hogy a Jobbik is balra tolódott, és az addigi Jobbikosok is át tértek hozzájuk, vagy a Mi hazánkhoz. És vannak parasztok, akik okos telefonnal ülnek a traktorba, okos telefont nyomkodva.
Nem hiszik, hitetik.
De annyira ostobák és gőgösek, hogy nem látják, mennyire kontraproduktív. Elvárnák a lenézett vidékiektől, hogy rájuk szavazzanak. Várhatják!
Nem tudom miért csodálkozunk, hogy ott tart ez az ország ahol, ha még 2018 ban is a fejlett Budapesti/paraszt vidéki a megközelités..
Vidéken is van internet, minden csatorna megvan ami Budapesten sőt még Erdélyben is sokan az RTL-klubon nőttek fel.
A megosztottság és egymás lenézése jellemzi a magyart, ezt használja ki Orbán is..
Én meg szintén vidéki vagyok és látom, hogy mennyire nem politizálnak az itt élő emberek. Amit tudnak a politikáról, az annyi, amit belerág a szájukba a kormány.
A falusiak pedig nem neteznek, csak a fiatalok, akik alig foglalkoznak politikával.
"Csenyétén egy nyugdíjas asszony három receptet szorongatva jött elénk a házából, és az első mondata az volt, hogy a 28 ezer forintos nyugdíjából nem képes kiváltani a gyógyszereit. A választás legfontosabb problémájának mégis a migránskérdést nevezte. A szomszédja arról mesélt, hogy az unokája meghalt a minap, mert hiába értesítették a mentőket, egyszerűen nem ért ki időben a mentőautó. A választáson ő is a migránskérdést tartja a legfontosabbnak."
Aztqrva...
Durva a linkelt cikk, hát igen az hogy vidékre is eljut a baloldali média is, még nem biztos hogy tájékozódnak is belőle..
Ráadásul a Fidesznek megvan a lehetősége/pénze intenzívebb utcai kampányra, így akik esetleg nem fogyasztanak más médiát csak azt látják.. Ugyanakkor elérte, hogy megszorítva az embereket értékeljék azt a 28 ezer forintot, mert hanem annál sokkal rosszabb lesz ha jön a migráns..
Van egy alapfelvetés, hogy egy egyenletnek mindig ugyan az lesz az eredménye akárhányszor oldják meg, ha mások egyenletének más az eredménye, mint a miénknek akkor feltehetően vagy elszámolt valamit,v agy még inkább nem ugyan az az egyenlete, szóval az emberek próbálják kitalálni, hogy a "vidékiek" (akik alatt a Fideszre szavazó többséget értik) egyenlete miben különbözik az övéktől, hogy ez jött ki náluk végeredménynek (a Fideszre szavazás).
Remélem érthető volt az analógia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!