Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány FIDESZ szavazót ismersz?

Hány FIDESZ szavazót ismersz?

Figyelt kérdés
Egy fideszes ismerősöm van, egy ismerősöm szintén egy valakit ismer, másról nem is tudok. Nagyon sok helyről hallom ugyanezt, hogy jóformán nem is ismernek fidesz szavazót. Sokakban merül fel a kérdés, hogy akkor ki az Isten szavazott rájuk?

2018. nov. 19. 22:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
81%

"Mondd, te hol élsz? Mi a valóság szerinted? Nézz szét Németországban, azt hiszem az elég valóságos migráns szempontból. A gyerekem óvónénijének a szülei egy 1200 fős német faluban laknak, 600 fő migránst telepítettek be hozzájuk. Szerintem neked abszolút nincs fogalmad a valóságról. De megnézheted Párizst, Berlint, egyre rosszabb a helyzet."

és az a durva, hogy a fideszesek egy jelentős része ezt csontra így elhiszi, hogy "gyünnek migráncsok" és azt gondolják, hogy ők látják jól a dolgokat, meg csodálkoznak azon, hogy más hol él...

és ami a hab a tetején, hogy ezt az össznépi agymosást részben az én adómból is csinálják.

2018. nov. 19. 22:49
 12/38 anonim ***** válasza:
64%
Az egész családom fanatikus fideszes.
2018. nov. 19. 23:04
 13/38 anonim ***** válasza:
3%
Én egy 600fős viràgzò faluban élek ès szinte mindenki a fideszre szavazatot,a szomszedek,a rokonok a Mariska nèni meg a Pista bacsi,a fidesz jovoltatbolmegujultak a jàrdàk,vadonatùj buszok közlekednek,annyira bemüht el hozzànk a fideszes propagandàn kivul Mas informacio hogy nekem 500csatornam van meg a kocsmaban is mindig az RTL hirado megy
2018. nov. 19. 23:06
 14/38 anonim ***** válasza:
86%
#12 részvétem.
2018. nov. 19. 23:40
 15/38 anonim ***** válasza:
88%

Ismerek párat, a legtöbb igazából 60+os nyugdíjas, az egyiknek a legnagyobb gondja az volt pl hogy az “álomgyilkosok” miatt nem mehet nézni az olimpiát Budapesten, pedig az mennyire szuper lett volna az országnak meg neki

A közös indok pedig hogy mi alapján szavaztak “soros, migránsinvázió, gyurcsány”, és természetesen ők hozzák fel mindig a témát

Az érdekesebb nem is ez, hanem hogy az ismerőseim közül egyetlen ember bírta értelmesen elmagyarázni hogy miért a fideszre szavazott

És levezette hogy neki sokkal jobban megéri az 1 kulcsos adó, milyen intézkedéseket hoztak az elmúlt években amitől a magasabb jövedelműeknek több marad a zsebében, és rosszabbul jönne ki ha megvalósulna amit a többi párt írt a programjában (fiatal mérnök pali 500+ netto fizuval)

2018. nov. 20. 00:02
 16/38 anonim ***** válasza:
83%

1 kollégám, meg szerintem még anyám, aki folyamatosan szídja pl látva a nem létező rezsicsökkentést, de azért csak azért is rájuk szavaz, mert "mire szavazzak? Az emeszpére? Ők is ugyan olyanok".

Meg egy a motoros ismerősök közül, bár ő se kifejezett fideszes, csak migráncsrettegő.

Összességben olyan 5% fideszes az ismert emberek közül. Többiekkel megy a gyúnyolódás a migráncsrettegésen, és a fidesz komcsi propagandáján, meg a széteső országon.

2018. nov. 20. 00:07
 17/38 mindentudó99 ***** válasza:
36%
#3 Birom a hozzád hasonlókat. Ki kéne mozdunli a fővárosból. Méghogy falura nem jut informácíó. Bagóért van szélesávú internet és 130 tv csatorna.
2018. nov. 20. 00:36
 18/38 anonim ***** válasza:
Mivel ismerőseim és barátaim politikai álláspontját telibe szoktam szarni mert nem a politikai álláspont maga az ember, így nem ismerek igazán egy fideszest sem. Ha elkezdenek politizálni vagy nekem magyarázni a politikáról akkor csendben figyelek semlegesen és befejezik 30-ból 29x
2018. nov. 20. 00:46
 19/38 anonim ***** válasza:
43%
#17 Shh, nehogy elmondd neki, hogy a főváros határain túl is ki van építve a hálózat, a végén még elköltözik abból a gázkamrából és vidéken – mert Budapestet egy nagy Vidék nevű falu öleli körül – rosszabb lesz a levegő.
2018. nov. 20. 00:49
 20/38 anonim ***** válasza:
79%

Keveset, de azok is elég kretének, olyanok mint ebben a videóban szereplő fidesz fanok :)))

https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4

2018. nov. 20. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!