Hány FIDESZ szavazót ismersz?

"Mondd, te hol élsz? Mi a valóság szerinted? Nézz szét Németországban, azt hiszem az elég valóságos migráns szempontból. A gyerekem óvónénijének a szülei egy 1200 fős német faluban laknak, 600 fő migránst telepítettek be hozzájuk. Szerintem neked abszolút nincs fogalmad a valóságról. De megnézheted Párizst, Berlint, egyre rosszabb a helyzet."
és az a durva, hogy a fideszesek egy jelentős része ezt csontra így elhiszi, hogy "gyünnek migráncsok" és azt gondolják, hogy ők látják jól a dolgokat, meg csodálkoznak azon, hogy más hol él...
és ami a hab a tetején, hogy ezt az össznépi agymosást részben az én adómból is csinálják.

Ismerek párat, a legtöbb igazából 60+os nyugdíjas, az egyiknek a legnagyobb gondja az volt pl hogy az “álomgyilkosok” miatt nem mehet nézni az olimpiát Budapesten, pedig az mennyire szuper lett volna az országnak meg neki
A közös indok pedig hogy mi alapján szavaztak “soros, migránsinvázió, gyurcsány”, és természetesen ők hozzák fel mindig a témát
Az érdekesebb nem is ez, hanem hogy az ismerőseim közül egyetlen ember bírta értelmesen elmagyarázni hogy miért a fideszre szavazott
És levezette hogy neki sokkal jobban megéri az 1 kulcsos adó, milyen intézkedéseket hoztak az elmúlt években amitől a magasabb jövedelműeknek több marad a zsebében, és rosszabbul jönne ki ha megvalósulna amit a többi párt írt a programjában (fiatal mérnök pali 500+ netto fizuval)

1 kollégám, meg szerintem még anyám, aki folyamatosan szídja pl látva a nem létező rezsicsökkentést, de azért csak azért is rájuk szavaz, mert "mire szavazzak? Az emeszpére? Ők is ugyan olyanok".
Meg egy a motoros ismerősök közül, bár ő se kifejezett fideszes, csak migráncsrettegő.
Összességben olyan 5% fideszes az ismert emberek közül. Többiekkel megy a gyúnyolódás a migráncsrettegésen, és a fidesz komcsi propagandáján, meg a széteső országon.

Keveset, de azok is elég kretének, olyanok mint ebben a videóban szereplő fidesz fanok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!