Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg olyan "cikinek" és...

Tényleg olyan "cikinek" és kevésnek számít ma Magyarországon,32 évesen a 400. 000 forintos fizetés?

Figyelt kérdés

Ennek a válasznak a kapcsán gondolkodtam el ezen:

#11: 32 évesen nettó 400 ezer körüli fizetés, és te ezt soknak gondolod és büszke vagy rá? Na ez jól jellemzi a mai Magyarországot.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__96..

Vagy csak az irigység beszélhetett a válaszolóból? Nem tudom eldönteni.

2018. nov. 19. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek 70-80%-a örülne ha ennyit kapna
2018. nov. 19. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Borsodban sokan örülnének ennyien,hidd el!
2018. nov. 19. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
A képességeidtől függ. Ha kiemelekdő szellemi vagy fizikai adottságaid vannak, akkor itthon is többszörösét lehet ennek keresni, alkalmazottként is, így akár cikinek is tűnhet egyesek számára. Ha valamivel átlag fölötti vagy, akkor nagyjából ez a reális. Ha átlagos, vagy átlag alattiak a képességeid, és mégis 400.000-et keresel havonta, akkor szerintem büszke lehetsz magadra, mert jól kiaknázod a lehetőségeidet.
2018. nov. 19. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!